Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de juny del 2019
El trenet turístic torna a fer parada a Altafulla
El servei es posa en marxa aquest dissabte 15 de juny , i manté el recorregut, l’horari, i les tarifes de la temporada anterior
El trenet turístic d’Altafulla entrarà en funcionament aquest dissabte 15 de juny. El servei, gestionat per l’empresa valenciana Viajes Transvia Tours, oferirà una nova temporada de visites fins el 15 de setembre, amb el mateix recorregut que l’any anterior.

El regidor de Turisme en funcions, Jaume Sànchez, l’ha presentat com una de les activitats “més típiques” de l’estiu al municipi.

L’itinerari, d’una durada aproximada de 50 minuts, s’inicia a la plaça dels Vents, i fa parada a la plaça Consolat de Mar, cruïlla entre els càmpings Santa Eulàlia i Don Quijote, a la plaça Martí Royo, a l’Ajuntament, al Castell, i a la Piscina Municipal.

Els preus també es mantenen respecte la temporada anterior. El cost del viatge únic per als adults és de 4,5 euros; per als menors d’entre 4 i 12 anys, de 2 euros; i per als grups de més de 20 persones, de 3,5 euros. També s’ofereixen abonaments de 10 viatges a un preu de 35 euros per als adults, i de 15 euros per als menuts.

Funcionarà de dilluns a divendres, de 6 de la tarda a 9 del vespre; i els caps de setmana i festius, d’11 del matí a 1 del migdia, i de 6 de la tarda a 11 de la nit.

Per a més informació i reserves cal trucar al telèfon 699 59 24 89 o al correu electrònic tarracotren@tarracotren.com.
Jaume Sànchez, regidor de Turisme en funcions
Social
Et recomanem
Contacontes 'El fantasma dels ulls blaus'
22 d'agost a les 18:00h. a la Bibliomar (parc de Voramar)
A càrrec d'Imma 'Goril·la'
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla