Notícies
Foto: Biblioteca d'Altafulla
11 de juny del 2019
La Biblioteca Municipal d’Altafulla amplia el seu fons literari amb una nova col·lecció de gènere
L’Ajuntament hi ha destinat una partida extraordinària de 1.000 euros, gràcies a la qual s’han pogut comprar 45 llibres
La Biblioteca Municipal d’Altafulla ha adquirit una nova col·lecció en matèria de gènere. En la seva voluntat de traslladar les polítiques transversals de gènere a tots els àmbits d’actuació, la responsable de l’àrea en funcions, Marisa Méndez-Vigo, va sol·licitar una partida extraordinària que en permetés ampliar el fons literari.

Una proposta que va acceptar de bon grat la regidora de Cultura en funcions, Montse Castellarnau, i hi va dedicar una inversió de 1.000 euros, gràcies a la qual s’han pogut comprar un total de 45 llibres. Castellarnau ha explicat que han estat les responsables del centre, Helena Cobos i Sònia Segura, les encarregades d’escollir les publicacions.

‘El cargol i la balena’, ‘La Mercè vol ser bombera’, ‘La motxilla rosa’, ‘Clara i la ciutadania’, ‘La Cenicienta que no quería comer perdices’, ‘Jo vaig amb mi’, ‘El Libro Rosado del Amor’, ‘L’efímera’, ‘Litros y litros de amor’, ‘Guapa’, ‘Una feliz catástrofe’, ‘Ni jo princesa, ni tu granota’, ‘El meu pare es pensa que soc un noi’, ‘El Libro Dorado de los Niños’, o ‘El Libro Rojo de las Niñas’, són alguns dels títols inclosos en aquesta nova col·lecció.

Aquesta nova oferta se suma a la col•lecció ‘Biografies de Dones’, on destaquen noms com els de Frida Khalo, Marie Curie, Agatha Christie, Virginia Wolf, Indira Gandhi, o Jane Austen.

Altres noves col·leccions que es poden trobar a la Biblioteca d’Altafulla fan referència als ‘Desafiaments de la ciència’, ‘Millors obres de la narrativa catalana del s.XX’, ‘Els meus petits herois’, ‘Mitologia per a nens’, ‘Disney’, ‘Còmics’, així com moltes altres entrades per a petits i grans que també s’hi poden consultar.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura en funcions
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla