Notícies
Foto: Biblioteca d'Altafulla
11 de juny del 2019
La Biblioteca Municipal d’Altafulla amplia el seu fons literari amb una nova col·lecció de gènere
L’Ajuntament hi ha destinat una partida extraordinària de 1.000 euros, gràcies a la qual s’han pogut comprar 45 llibres
La Biblioteca Municipal d’Altafulla ha adquirit una nova col·lecció en matèria de gènere. En la seva voluntat de traslladar les polítiques transversals de gènere a tots els àmbits d’actuació, la responsable de l’àrea en funcions, Marisa Méndez-Vigo, va sol·licitar una partida extraordinària que en permetés ampliar el fons literari.

Una proposta que va acceptar de bon grat la regidora de Cultura en funcions, Montse Castellarnau, i hi va dedicar una inversió de 1.000 euros, gràcies a la qual s’han pogut comprar un total de 45 llibres. Castellarnau ha explicat que han estat les responsables del centre, Helena Cobos i Sònia Segura, les encarregades d’escollir les publicacions.

‘El cargol i la balena’, ‘La Mercè vol ser bombera’, ‘La motxilla rosa’, ‘Clara i la ciutadania’, ‘La Cenicienta que no quería comer perdices’, ‘Jo vaig amb mi’, ‘El Libro Rosado del Amor’, ‘L’efímera’, ‘Litros y litros de amor’, ‘Guapa’, ‘Una feliz catástrofe’, ‘Ni jo princesa, ni tu granota’, ‘El meu pare es pensa que soc un noi’, ‘El Libro Dorado de los Niños’, o ‘El Libro Rojo de las Niñas’, són alguns dels títols inclosos en aquesta nova col·lecció.

Aquesta nova oferta se suma a la col•lecció ‘Biografies de Dones’, on destaquen noms com els de Frida Khalo, Marie Curie, Agatha Christie, Virginia Wolf, Indira Gandhi, o Jane Austen.

Altres noves col·leccions que es poden trobar a la Biblioteca d’Altafulla fan referència als ‘Desafiaments de la ciència’, ‘Millors obres de la narrativa catalana del s.XX’, ‘Els meus petits herois’, ‘Mitologia per a nens’, ‘Disney’, ‘Còmics’, així com moltes altres entrades per a petits i grans que també s’hi poden consultar.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura en funcions
Social
Et recomanem
22a Fira d'Artesans
15, 16, 17 i 18 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a les Eres
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla