Notícies
Foto: Policia Local d'Altafulla
11 de juliol del 2019
Un incendi sense ferits calcina totalment un habitatge del carrer Avellaners d’Altafulla
La Policia Local ha evacuat de manera preventiva els veïns del vial, i l’arquitecte municipal comprova ara que l’edifici no pateix danys estructurals
Un xalet de dues plantes del carrer Avellaners d’Altafulla ha quedat totalment calcinat a causa d'un incendi aquest dijous a primera hora del matí. Pels volts de quarts de 7, una veïna que passejava per la zona ha observat el foc i una columna de fum que provenia de l’interior del número 8 del vial. Ha emès l’avís al telèfon d’emergències 112, que s’ha encarregat d’activar el dispositiu de la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, els Bombers, i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

S’hi han personat dues dotacions de la Policia Local, però, donat l’avançat estat de l’incendi no hi han pogut actuar. Han estat cinc dotacions dels Bombers les que han treballat en les tasques d'extinció del foc, que s’ha donat per apagat a dos quarts de 8 del matí. Posteriorment, s’ha procedit a ventilar l'habitatge, i la Policia Local manté el control a la zona afectada. Fins al lloc dels fets també s’hi han desplaçat dues dotacions dels Mossos i una ambulància.

Les flames han calcinat la totalitat de l’habitatge, però no han provocat cap ferit. Els Bombers han descartat la possibilitat inicial que hi hagués algú a l’interior de l’habitatge afectat, i ara hauran d’emetre l’informe oficial que en determini les causes. Donat que l’edifici es trobava buit, s’apunta a un a curtcircuit com a origen de l'incendi.

La Policia Local ha evacuat de manera preventiva els veïns dels habitatges més propers.
A hores d’ara, l’arquitecte municipal comprova que l’habitatge no pateix danys estructurals.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla