Notícies
Foto: Ajuntament de Salomó
11 de juliol del 2019
ACTUALITZACIÓ: Els Bombers donen per extingit l'incendi forestal que ha cremat 3.500 m2 de vegetació entre Salomó i Vilabella
S’hi han desplaçat 10 dotacions terrestres i 3 mitjans aeris, i fonts no oficials apunten a una espurna del tren com a possible causa del foc
Els Bombers han treballat des d'aquest dijous al migdia i fins ben entrada la tarda, quan pels volts de les cinc l'han donat per extingit, en un incendi forestal que ha cremat pins i matolls a la zona coneguda com ‘els 7 ponts’, entre el terme municipal de Salomó i Vilabella, a tocar del riu Gaià.

L’avís s’ha produït a dos quarts de 12 del matí. S’hi han desplaçat fins a 10 dotacions terrestres i 3 mitjans aeris, que han donat el foc per estabilitzat a dos quarts d’1 del migdia. Pels volts de les 3 de la tarda, els cossos d’emergència ja han donat per controlat el que esdevé el primer incendi de la temporada d'estiu al Baix Gaià.

En total ha quedat afectada una superfície de 3.500 m2 de vegetació. Encara a l'espera que el cos d'Agents Rurals emeti l'informe oficial, fonts no oficials apunten a una espurna del tren com a possible causa del foc.

La línia R13, que és la que circula per la zona afectada, s'ha hagut de tallar a causa de l'incendi. de fet, diversos tècnics d'Adif s'han desplaçat fins el lloc dels fets.

En declaracions a Altafulla Ràdio, l'alcalde de Salomó, Antoni Virgili, ha agraït la celeritat dels Bombers, que ha evitat que l'incendi s'estengués a l'altra banda del riu.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla