Notícies
Foto: Chema Flores
11 de juliol del 2019
Els professionals de la salut d’Altafulla es reuneixen per editar la revista ‘Altasalus’
La nova publicació es presentarà aquest divendres 12 de juliol a les 19h al parc de Voramar, dins del programa d’activitats de la Bibliomar
Altafulla disposarà a partir d’aquest divendres d’una revista de salut, editada pels professionals del sector del municipi. La publicació ‘Altasalus’ es presentarà públicament a les 7 de la tarda al parc de Voramar, dins del programa d’activitats de la Bibliomar.

Aquest primer número reuneix articles de diferents especialitats dins dels àmbits de l’odontologia, la farmacologia, la veterinària, la medicina de família, la podologia, els pilates, els massatges terapèutics, i la pediatria. La doctora Filomena Pagone és l’encarregada d’oferir els continguts dins d’aquesta darrera branca de la medicina. Ha explicat que l’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer els professionals del municipi, i oferir un nou servei a la ciutadania.

La nova revista es publicarà amb una periodicitat bianual. Aquesta, si més no, és la intenció dels seus impulsors, que no descarten oferir-la trimestralment si aconsegueixen finançament extern. D’aquest primer número, se n’han editat 900 exemplars.

Els professionals de la salut han aprofitat un dels moments de major afluència de població per presentar aquest nou projecte que pretén que la ciutadania no surti fora del municipi per trobar uns serveis que ja existeixen a la vila.
Filomena Pagone, pediatra
Filomena Pagone, pediatra
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla