Notícies
Foto: Associació Mediambiental La Sínia
11 de juliol del 2019
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla se suma a l’acció reivindicativa ‘Big Jump’ en defensa dels rius
L’activitat tindrà lloc aquest divendres 12 de juliol a les 11h des del Pou de la Torre de la Riera, i comptarà amb els participants del camp de treball
Milers de persones d’arreu d’Europa es llançaran al riu aquest diumenge 14 de juliol en l’acció conjunta que des del 2002 organitza cada any per aquestes dates la Xarxa Europea de Rius.

La iniciativa vol posar en valor els rius i donar a conèixer la importància de la seva conservació, així com també denunciar l’estat crític en què es troben alguns d’ells. Una cita que any rere any fa parada al Baix Gaià, a l’entorn del riu Gaià, de la mà de l’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla.

L’entitat mediambiental, però, s’avança enguany al calendari europeu, i trasllada l’acció reivindicativa a aquest divendres 12 de juliol.

L’activitat s’iniciarà a les 11 del matí al Pou de la Torre de la Riera de Gaià, des d’on s’iniciarà un ‘cleanwalk’ per l’itinerari proposat.

En aquesta ocasió, hi prendran part els participants del camp de treball ‘Un món entre Altafulla i Tamarit’, gestionat per l’entitat altafullenca; i del camp de treball de l’Espai d’Interès Natural (EIN) dels Muntanyans, a càrrec de GETE-Ecologistes en Acció.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla