Notícies
Foto: Plataforma Baix Gaià Reobrim la Rotonda
11 de juliol del 2019
Reunió entre els alcaldes del Baix Gaià i el subdelegat del Govern sobre la rotonda d’accés a l’AP-7
Volen traslladar la preocupació del territori davant d’una mesura que ha ocasionat problemes d’inseguretat en aquest punt de la xarxa viària
Els alcaldes del Baix Gaià es reuneixen aquest divendres amb el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, per tractar la problemàtica de la rotonda d’accés a l’AP-7 des de la variant d’Altafulla i Torredembarra.

Els coalcaldes d’Altafulla, Jordi Molinera i Alba Muntadas, ja es van reunir ara fa uns dies amb el delegat territorial, Òscar Peris, en una primera presa de contacte que aleshores ja va servir per posar sobre la taula una situació conflictiva que, en el cas d’Altafulla, pateixen principalment els veïns de la urbanització de Brises del Mar.

Ara, traslladaran la seva postura a Sabaté. Molinera ha expressat la preocupació del conjunt del territori davant d’una mesura que ha ocasionat “problemes d’inseguretat”. Ha lamentat els accidents amb víctimes mortals que s’hi han produït, i ha insistit en la necessitat de “trobar solucions que millorin tant la seguretat com la mobilitat” en aquest punt de la xarxa viària.

El coalcalde d’Altafulla ha criticat la poca flexibilitat que ha demostrat el Govern espanyol durant aquests darrers mesos.

A la trobada d’aquest divendres, també està previst que hi assisteixin els alcaldes de Creixell, la Riera de Gaià, Salomó, Torredembarra, Roda de Berà, Vespella de Gaià, El Catllar i la Nou de Gaià; així com el cap de la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment a Tarragona.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla