Notícies
Foto: Policia Local d'Altafulla
11 de juliol del 2019
ACTUALITZACIÓ: Un incendi sense ferits calcina totalment un habitatge del carrer Avellaners d’Altafulla
La Policia Local ha evacuat de manera preventiva els veïns del vial, i els tècnics municipals han hagut d’apuntalar el sostre de la planta baixa
Un xalet de dues plantes del carrer Avellaners d’Altafulla ha quedat totalment calcinat a causa d'un incendi aquest dijous a primera hora del matí. Pels volts de quarts de 7, una veïna que passejava per la zona ha observat el foc i una columna de fum que provenia de l’interior del número 8 del vial. Ha emès l’avís al telèfon d’emergències 112, que s’ha encarregat d’activar el dispositiu de la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, els Bombers, i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

S’hi han personat dues dotacions de la Policia Local, però, donat l’avançat estat de l’incendi no hi han pogut actuar. Han estat cinc dotacions dels Bombers les que han treballat en les tasques d'extinció del foc, que s’ha donat per apagat a dos quarts de 8 del matí. Posteriorment, s’ha procedit a ventilar l'habitatge, i la Policia Local manté el control a la zona afectada. Fins al lloc dels fets també s’hi han desplaçat dues dotacions dels Mossos i una ambulància.

Les flames han calcinat la totalitat de l’habitatge, però no han provocat cap ferit. Els Bombers han descartat la possibilitat inicial que hi hagués algú a l’interior de l’habitatge afectat, i ara hauran d’emetre l’informe oficial que en determini les causes. Donat que l’edifici es trobava buit, s’apunta a un a curtcircuit com a origen de l'incendi.

La Policia Local ha evacuat de manera preventiva els veïns dels habitatges més propers.

L’arquitecte municipal, acompanyat del coalcalde, ha comprovat a primera hora del matí l’estat de l’habitatge a nivell estructural. Jordi Molinera ha explicat que la part més afectada ha estat la planta baixa de l’edifici, principalment, una de les bigues que ha quedat molt malmesa i que ha obligat els tècnics municipals a apuntalar-ne el sostre.

El consistori resta ara a l’espera de localitzar els propietaris. També té previst reunir-se amb els veïns de l’habitatge annex per valorar l’afectació de l’edifici després d’haver suportat l’elevada temperatura.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla