Notícies
Foto: Associació Mediambiental La Sínia
26 de juliol del 2019
Les visites guiades a la desembocadura del riu Gaià i a l’espai natural de Tamarit tornen aquest diumenge
L’Hort de la Sínia també oferirà el taller 'Tastets de Natura: Les plantes silvestres d’estiu’ el dissabte al matí a les seves instal•lacions
L’Hort de La Sínia d’Altafulla reprèn aquest cap de setmana el cicle de visites guiades per l’espai natural de Tamarit i la desembocadura del riu Gaià. Coincidint amb el darrer diumenge de mes a partir de les 11 del matí des del Club Marítim d’Altafulla oferirà un recorregut per l’entorn del riu i per les seves instal•lacions. En declaracions a Altafulla Ràdio, el responsable de l’Hort de la Sínia, Joan Vives, ha explicat que els assistents també coneixeran de primera mà el conreu d’un hort ecològic i tindran la possibilitat de degustar aliments de producció pròpia.

La visita tindrà un preu simbòlic de 2 euros, que es destinaran al Centre de Divulgació de la Tortuga. Una aportació que s’ha impulsat aquest 2019 amb la voluntat de contribuir en una millor qualitat de vida de l’espècie al nostre territori.

Per a més informació i reserves, les persones interessades en participar-hi han de posar-se en contacte amb l’organització a través del telèfon 655 48 61 15, o del correu electrònic joan@hortdelasinia.com. L’activitat tindrà una durada aproximada de dues hores.

L’entitat també oferirà el taller 'Tastets de Natura: Les plantes silvestres d’estiu’, el dissabte al matí a les seves instal•lacions per un preu de 5 euros, i les persones interessades també han de fer prèviament una reserva.
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla