Notícies
Foto: Associació Mediambiental La Sínia
26 de juliol del 2019
Les visites guiades a la desembocadura del riu Gaià i a l’espai natural de Tamarit tornen aquest diumenge
L’Hort de la Sínia també oferirà el taller 'Tastets de Natura: Les plantes silvestres d’estiu’ el dissabte al matí a les seves instal•lacions
L’Hort de La Sínia d’Altafulla reprèn aquest cap de setmana el cicle de visites guiades per l’espai natural de Tamarit i la desembocadura del riu Gaià. Coincidint amb el darrer diumenge de mes a partir de les 11 del matí des del Club Marítim d’Altafulla oferirà un recorregut per l’entorn del riu i per les seves instal•lacions. En declaracions a Altafulla Ràdio, el responsable de l’Hort de la Sínia, Joan Vives, ha explicat que els assistents també coneixeran de primera mà el conreu d’un hort ecològic i tindran la possibilitat de degustar aliments de producció pròpia.

La visita tindrà un preu simbòlic de 2 euros, que es destinaran al Centre de Divulgació de la Tortuga. Una aportació que s’ha impulsat aquest 2019 amb la voluntat de contribuir en una millor qualitat de vida de l’espècie al nostre territori.

Per a més informació i reserves, les persones interessades en participar-hi han de posar-se en contacte amb l’organització a través del telèfon 655 48 61 15, o del correu electrònic joan@hortdelasinia.com. L’activitat tindrà una durada aproximada de dues hores.

L’entitat també oferirà el taller 'Tastets de Natura: Les plantes silvestres d’estiu’, el dissabte al matí a les seves instal•lacions per un preu de 5 euros, i les persones interessades també han de fer prèviament una reserva.
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat