Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
26 de juliol del 2019
La Diputació de Tarragona completa el cartipàs amb quinze delegacions i vuit presidències de comissions
Els objectius del mandat són la cooperació, el consens i repensar els models estratègics posant en valor la importància que té l’ens per als municipis petits
La Diputació de Tarragona ha anunciat aquest dijous que ha completat el cartipàs amb quinze delegacions i vuit presidències de comissions, que se sumen a les quatre vicepresidències que ja es van presentar fa uns dies. La presidenta de l’ens, Noemí Llauradó, ha exposat que el nou govern estarà regit per valors com el diàleg, el consens, la proximitat, la participació i posar les persones en el centre de les polítiques. A més, ha anunciat que durant els propers mesos es treballarà en un nou pla estratègic, que ha de permetre abordar amb més precisió aspectes com la problemàtica del despoblament en zones rurals, l’habitatge, les polítiques d’igualtat i el respecte a la diversitat territorial i social.

Llauradó ha comentat que volen potenciar el treball en equip entre les diferents àrees i també amb l’oposició. A més ha valorat que el món local “ha de ser proper, participatiu i transparent, uns valors indefugibles de qualsevol govern del segle XXI”. També ha posat en valor la diversitat territorial de la demarcació amb “tres realitats socioculturals, amb un gresol de necessitats i inquietuds”. Per la presidenta això és “una gran fortalesa”.

Per la seva banda, el vicepresident primer, Quin Nin, ha destacat que els tres objectius principals del mandat són la cooperació, el consens i repensar els models estratègics, posant en valor la importància que té la Diputació per als municipis petits.
Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla