Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
29 de juliol del 2019
Més de 40 persones participen en el Concurs de Castells de Sorra d’Altafulla
El PIJ, l’Ateneu de Dones i el Cercle Artístic d’Altafulla han estat les entitats del municipi que han col·laborat en l’edició del 2019
El tradicional Concurs de Castells de Sorra d’Altafulla ha esdevingut un nou èxit de participació en l’edició del 2019, que s’ha celebrat aquest dissabte 27 de juliol davant el Parc de Voramar. I és que tot i la pluja que ha amenaçat la jornada a primera hora del matí, finalment s’han inscrit 43 persones i un total de 21 equips. La regidora de Turisme a l’Ajuntament d’Altafulla, Natalia Sanz, s’ha mostrat molt satisfeta per aquestes xifres i el desenvolupament de la jornada.

Els nois i noies del PIJ d’Altafulla no només han fet possible que augmentés el nombre de participants, sinó que també han agafat les regnes de l’organització de l’activitat. Per la seva part, diferents persones de l’Ateneu de Dones d’Altafulla i el Cercle Artístic d’Altafulla han fet de jurat per valorar els castells entre els quals s’han pogut veure un tiranosaurus rex, un taüt amb la inscripció “mare terra”, entre d’altres.

El Concurs de Castells de Sorra s’ha dividit en tres categories: infantil, de 0 a 12 anys; juvenil, de 12 a 18; i adults, majors de 18 anys. L’organització ha premiat dos grups de cada categoria, i a més, ha premiat a tots els participants amb un obsequi.
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla