Notícies
Foto: Reobrintrotonda
30 de juliol del 2019
La plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià tallarà l’N-340 aquest dijous, divendres i diumenge per seguir fent pressió a les institucions
Les manifestacions tindran lloc de 19 h a 20 h, coincidint amb l’operació sortida del mes d’agost, en un dels punts per on passen més vehicles de les carreteres catalanes
La plataforma #reobrintrotonda que aglutina els veïns de Brises de Mar, Torredembarra i altres municipis del Baix Gaià, ha decidit fer un pas més en les seves protestes perquè Foment retiri els new yersey de la rotonda de Torredembarra i ha anunciat talls de carretera aquest dijous, divendres i diumenge, de 7 a 8 de la tarda, coincidint amb l’operació sortida del mes d’agost.

El portaveu de la plataforma, Ramon Gatell, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que d’aquesta manera segueixen en la direcció de pressionar a les institucions perquè estudiïn el seu cas i les solucions pertinents, i a l’hora sensibilitzar a més gent. Després d’aquest cap de setmana, continuaran manifestant-se cada divendres amb talls de carretera fins al divendres 16 d’agost.

La plataforma #reobrintrotonda ha iniciat els contactes amb el RACC, que ha acceptat estudiar el cas i mediar en el conflicte. Ramon Gatell reconeix que comptar amb el suport d’una entitat amb tanta reputació com aquesta és important per solucionar-lo.

Pel que fa a la subdelegació del govern, Gatell explica que “les mesures que ofereixen no són satisfactòries” perquè l’únic compromís que han acceptat és augmentar les mesures de seguretat. El portaveu de la plataforma considera que era el mínim que podien fer tenint en compte el nombre d’accidents que s’han produït a causa dels new yersey, i que això no és suficient.

La plataforma #reobrintrotonda no està ni molt menys contenta amb les últimes declaracions que s’han fet des de la subdelegació del govern i l’Ajuntament de Torredembarra perquè no tenen res a veure “amb els acords que es van mantenir dins de la reunió”, sentencia Gatell. Per tant, l’única opció que tenen els veïns del Baix Gaià és seguir manifestant-se per fer pressió i que els escoltin, començant pels talls de carretera d’aquest dijous, divendres i diumenge.
Ramon Gatell, portaveu de la plataforma
Ramon Gatell, portaveu de la plataforma
Ramon Gatell, portaveu de la plataforma
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla