Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
30 de juliol del 2019
El Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès entra de ple en les xarxes socials amb el seu portal web
L’usuari pot trobar la història i tota la informació relacionada amb l’esdeveniment, i obtenir les seves entrades quinze dies abans de la primera sessió el 22 de desembre
L’Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès ja disposa d’un portal web en el qual es pot consultar tot el que està relacionat amb una de les propostes anuals més importants del territori Baix Gaià, una proposta que es desenvolupa de forma interrompuda des del 1976 durant les festes de Nadal.

El president de l’entitat, Alfred Rofes, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que el web és una eina necessària perquè la gent conegui la història i rebi tota la informació referent a l’esdeveniment d’una forma més fàcil. En aquest sentit, reconeix que “entrar en el món de les xarxes socials ens permet arribar a més gent”.

L’Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès feia tres anys que contemplava la creació d’un portal web per començar a introduir-se en el món de les xarxes socials, que s’han convertit en una eina de difusió molt important en els últims temps. Finalment, els responsables van decidir fer el pas, i el resultat ja es pot veure al web http://www.pessebreviventpoblamontornes.cat/.

Aprofitant l’estrena del web, l’Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès ha anunciat el calendari de l’edició del 2019. Enguany, l’esdeveniment tindrà lloc el 22, 25, 26 i 29 de desembre en diferents franges: 18.15 hores, 18.55 hores, 19.35 hores, i 20.15 hores. També l’1 i el 6 de gener de 2020 amb sessions a les 18.30 hores, 19.10 hores, 19-50 hores i 20.30 hores.

Tot i que al web hi ha un enllaç per comprar les entrades, aquestes no es podran adquirir, com a mínim, fins quinze dies abans de la primera sessió que tindrà lloc el 22 de desembre. Fins aleshores, l’usuari pot amenitzar l’espera donant un cop d’ull a la galeria d’imatges i el vídeo promocional que recullen l’essència del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès.
Alfred Rofes, president de l'Associació Pessebre Vivent
Alfred Rofes, president de l'Associació Pessebre Vivent
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla