Notícies
Foto: Reobrintrotonda
31 de juliol del 2019
La plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià es dissol per discrepàncies amb els veïns de Brises del Mar
La decisió no afecta les manifestacions d’aquest dijous, divendres i diumenge, ni tampoc a les que estan programades fins al 16 d’agost
La plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià ha decidit fer un pas al costat en la lluita perquè Foment retiri els ‘new yersey’ de la rotonda de Torredembarra i ha anunciat la seva dissolució. La notícia s’ha donat a conèixer poc després que aquesta organització anunciés talls de carretera per aquest dijous, divendres i diumenge, coincidint amb l’operació sortida de l’agost.

Ramon Gatell, portaveu de la plataforma, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que la decisió de dissoldre’s és deguda a les discrepàncies de la junta rectora amb els veïns de Brises del Mar, que no haurien acceptat la gestió que estaven fent fins ara. Els veïns del barri altafullenc van ser els impulsors de les manifestacions per reobrir la rotonda a causa dels accidents que està produint, i “consideren que han de ser ells els que dirigeixin les mobilitzacions”, sentencia Gatell.

Els pocs avanços que s’han aconseguit fins ara per treure els ‘new yersey’ de la rotonda de Torredembarra són el motiu de les discrepàncies entre l’Associació de veïns de Brises de Mar i els responsables de la plataforma, com reconeix Lluis López, membre de l’Associació. Tanmateix, assegura que els veïns del barri són els més perjudicats en comparació amb els altres municipis del Baix Gaià pels accidents que s’estan produint.

La dissolució de la plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià no afecta les manifestacions d’aquest dijous, divendres i diumenge, ni tampoc a les que hi ha programades fins al 16 d’agost. Els membres de la plataforma seguiran prenent part d’aquestes mobilitzacions, però ara serà l’Associació de veïns de Brises del Mar qui s’encarregarà de dirigir-les, explica Ramon Gatell.

Ara caldrà veure quins són els passos que fa l’Associació de veïns de Brises del Mar al capdavant de la lluita perquè Foment retiri les barreres de la rotonda de Torredembarra, i d’aquesta manera reduir el nombre d’accidents que s’estan produint. El dijous tindrà lloc la primera de les tres manifestacions programades aquesta setmana, de 7 a 8 de la tarda.
Ramon Gatell, portaveu de la plataforma
Lluís López, membre de l'Associació de veïns de Brises de Mar
Ramon Gatell, portaveu de la plataforma
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla