Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
31 de juliol del 2019
Una avaria paralitza el servei del trenet turístic fins al cap de setmana
El servei estarà en funcionament fins al 15 de setembre, de dilluns a divendres, de 6 de la tarda a 9 del vespre; i els caps de setmana i festius, d’11 del matí a 1 del migdia, i de 6 de la tarda a 11 de la nit
L’activitat del trenet turístic d’Altafulla s’ha vist frenada per uns problemes tècnics inesperats, que l’obligaran a passar pel taller. Natalia Sanz, regidora de Turisme a l’Ajuntament d’Altafulla, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que el servei hauria d’estar disponible pel cap de setmana.

Pel que fa al servei del trenet turístic, cal recordar que a principis de juliol, l’empresa que s’encarrega de la seva gestió, Viajes Transvia Tours, va acceptar la proposta de la regidoria de Turisme de rebaixar el preu dels abonaments als residents, ja que el preu anterior era excessivament car per un servei de transport públic. Amb tot plegat, els abonaments dels vilatans d’Altafulla van baixar dels 35 als 25 euros.

Les tarifes generals per a turistes i visitants es mantenen tal com s’havien previst a principis de temporada. El cost del viatge únic per als adults és de 4,5 euros; per als menors d’entre 4 i 12 anys, de 2 euros; i per als grups de més de 20 persones, de 3,5 euros. En el cas dels abonaments de 10 viatges, tenen un cost de 35 euros pels adults, i de 15 euros pels menuts.

L’itinerari, d’una durada aproximada de 50 minuts, s’inicia a la plaça dels Vents, i fa parada a la plaça Consolat de Mar, cruïlla entre els càmpings Santa Eulàlia i Don Quijote, a la plaça Martí Royo, a l’Ajuntament, al Castell, i a la Piscina Municipal.

El servei estarà en funcionament fins al 15 de setembre, de dilluns a divendres, de 6 de la tarda a 9 del vespre; i els caps de setmana i festius, d’11 del matí a 1 del migdia, i de 6 de la tarda a 11 de la nit.
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla