Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
31 de juliol del 2019
Una avaria paralitza el servei del trenet turístic fins al cap de setmana
El servei estarà en funcionament fins al 15 de setembre, de dilluns a divendres, de 6 de la tarda a 9 del vespre; i els caps de setmana i festius, d’11 del matí a 1 del migdia, i de 6 de la tarda a 11 de la nit
L’activitat del trenet turístic d’Altafulla s’ha vist frenada per uns problemes tècnics inesperats, que l’obligaran a passar pel taller. Natalia Sanz, regidora de Turisme a l’Ajuntament d’Altafulla, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que el servei hauria d’estar disponible pel cap de setmana.

Pel que fa al servei del trenet turístic, cal recordar que a principis de juliol, l’empresa que s’encarrega de la seva gestió, Viajes Transvia Tours, va acceptar la proposta de la regidoria de Turisme de rebaixar el preu dels abonaments als residents, ja que el preu anterior era excessivament car per un servei de transport públic. Amb tot plegat, els abonaments dels vilatans d’Altafulla van baixar dels 35 als 25 euros.

Les tarifes generals per a turistes i visitants es mantenen tal com s’havien previst a principis de temporada. El cost del viatge únic per als adults és de 4,5 euros; per als menors d’entre 4 i 12 anys, de 2 euros; i per als grups de més de 20 persones, de 3,5 euros. En el cas dels abonaments de 10 viatges, tenen un cost de 35 euros pels adults, i de 15 euros pels menuts.

L’itinerari, d’una durada aproximada de 50 minuts, s’inicia a la plaça dels Vents, i fa parada a la plaça Consolat de Mar, cruïlla entre els càmpings Santa Eulàlia i Don Quijote, a la plaça Martí Royo, a l’Ajuntament, al Castell, i a la Piscina Municipal.

El servei estarà en funcionament fins al 15 de setembre, de dilluns a divendres, de 6 de la tarda a 9 del vespre; i els caps de setmana i festius, d’11 del matí a 1 del migdia, i de 6 de la tarda a 11 de la nit.
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla