Notícies
Foto: Jordi Molinera
01 d'agost del 2019
El canvi de la coberta de la Vila Romana dels Munts s’efectuarà el 2020 per protegir el patrimoni històric
El consistori té la voluntat de protegir les termes de mar perquè hi ha molts banyistes que estenen la seva tovallola i para-sol sobre les restes romanes
El Director General de Patrimoni, Josep Manuel Rueda, i la directora de l’MNAT, Mònica Borrell, han visitat Altafulla aquest dimecres per tractar amb el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, i la regidora de Turisme, Natalia Sanz, les futures actuacions a la Vila Romana dels Munts i la protecció de les termes de mar.

La visita a la Vila Romana dels Munts ha servit per enfocar el canvi de la coberta en una de les zones del recinte. El projecte es troba en la fase final administrativa i s’efectuarà el 2020, com ha explicat el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera. El motiu del canvi és instal·lar una coberta més amplia i més alta que deixi respirar la Vila Romana, i alhora la protegeixi de les inclemències meteorològiques.

Pel que fa a les termes de mar, el consistori té la intenció de protegir-les “perquè quedi clar que és un espai cultural i històric del municipi”, assegura el coalcalde d’Altafulla. I és que molts banyistes estenen la seva tovallola i para-sol sobre les restes romanes sense conèixer el valor que hi ha sota els seus peus.

Tanmateix la trobada amb el Director General de Patrimoni, Josep Manuel Rueda, i la directora de l’MNAT, Mònica Borrell, ha servit per iniciar els primers contactes de cara a realitzar més activitats a la Vila Romana dels Munts enfocades als turistes i a les escoles, perquè tothom conegui el patrimoni romà que hi ha a Altafulla.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla