Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
02 d'agost del 2019
Vent Fort, Xarxa i Barcarola completen el cartell de la 18a Cantada d’Havaneres d’Altafulla que se celebrarà aquest diumenge
Com cada any, l’Ajuntament d’Altafulla posa a disposició un servei de transport gratuït per a la gent gran
Les havaneres tornaran a omplir d’ambient mariner la platja d’Altafulla, davant el Parc de Voramar, aquest diumenge 4 d’agost a partir de les 10 de la nit. Serà en el marc de la ja tradicional i esperada Cantada d’Havaneres, que arriba a la majoria d’edat.

Es tracta d’un dels actes més esperats de l’agenda estival pels amants de la cançó de taverna, que aplega cada any, si el temps acompanya, més de mig miler d’espectadors. Aquest és el desig del coordinador de la cantada d’havaneres, Xavier Pardina, que també destaca la solvència i suport que l’esdeveniment guanya amb cada edició.

La 18a edició de la Cantada d’Havaneres d’Altafulla comptarà aquest any amb l’actuació de les formacions Vent Fort, Xarxa i Barcarola, que de ben segur faran que “la gent gaudeixi moltíssim”, assegura Pardina. El periodista altafullenc i director de Tarragona Ràdio, Josep Suñé, serà l’encarregat de conduir la gala musical. I, com no podria ser d’una altra manera, també hi haurà rom cremat per a tothom.

Com cada any, l’Ajuntament d’Altafulla, a través del trenet turístic, oferirà un servei de transport gratuït per a la gent gran del municipi fins al Parc de Voramar, d’anada i tornada.
Per fer ús d’aquest servei cal realitzar una reserva prèvia, que es pot formalitzar a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents de manera presencial fins aquest dissabte 3 d’agost, de 10 del matí a 1 del migdia; i de 5 de la tarda a 8 del vespre, o bé, per telèfon trucant al 977 65 14 26.

El trajecte d’anada serà a dos quarts de 9 del vespre des del Carrer Traginers amb cantonada al carrer dels Safranars, en sentit de baixada al Parc de Voramar, i la tornada està prevista a dos quarts de 12 de la nit des de la plaça Consolat de Mar.
Xavier Pardina, coordinador de la Cantada d'Havaneres
Xavier Pardina, coordinador de la Cantada d'Havaneres
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla