Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
02 d'agost del 2019
Vent Fort, Xarxa i Barcarola completen el cartell de la 18a Cantada d’Havaneres d’Altafulla que se celebrarà aquest diumenge
Com cada any, l’Ajuntament d’Altafulla posa a disposició un servei de transport gratuït per a la gent gran
Les havaneres tornaran a omplir d’ambient mariner la platja d’Altafulla, davant el Parc de Voramar, aquest diumenge 4 d’agost a partir de les 10 de la nit. Serà en el marc de la ja tradicional i esperada Cantada d’Havaneres, que arriba a la majoria d’edat.

Es tracta d’un dels actes més esperats de l’agenda estival pels amants de la cançó de taverna, que aplega cada any, si el temps acompanya, més de mig miler d’espectadors. Aquest és el desig del coordinador de la cantada d’havaneres, Xavier Pardina, que també destaca la solvència i suport que l’esdeveniment guanya amb cada edició.

La 18a edició de la Cantada d’Havaneres d’Altafulla comptarà aquest any amb l’actuació de les formacions Vent Fort, Xarxa i Barcarola, que de ben segur faran que “la gent gaudeixi moltíssim”, assegura Pardina. El periodista altafullenc i director de Tarragona Ràdio, Josep Suñé, serà l’encarregat de conduir la gala musical. I, com no podria ser d’una altra manera, també hi haurà rom cremat per a tothom.

Com cada any, l’Ajuntament d’Altafulla, a través del trenet turístic, oferirà un servei de transport gratuït per a la gent gran del municipi fins al Parc de Voramar, d’anada i tornada.
Per fer ús d’aquest servei cal realitzar una reserva prèvia, que es pot formalitzar a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents de manera presencial fins aquest dissabte 3 d’agost, de 10 del matí a 1 del migdia; i de 5 de la tarda a 8 del vespre, o bé, per telèfon trucant al 977 65 14 26.

El trajecte d’anada serà a dos quarts de 9 del vespre des del Carrer Traginers amb cantonada al carrer dels Safranars, en sentit de baixada al Parc de Voramar, i la tornada està prevista a dos quarts de 12 de la nit des de la plaça Consolat de Mar.
Xavier Pardina, coordinador de la Cantada d'Havaneres
Xavier Pardina, coordinador de la Cantada d'Havaneres
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla