Notícies
Foto: Altafulla Bloc (Ildefonso Cuesta)
02 d'agost del 2019
Els Castellers d’Altafulla actuen per partida doble a les festes majors de Sant Vicenç de Calders i la Móra
El nombre de camises determinarà els castells que portaran a plaça però l’objectiu és seguir rodant castells i castellers i mantenir la tònica de les últimes actuacions
Els Castellers d’Altafulla afronten aquest cap de setmana dues de les tres actuacions que tenen aquest mes d’agost i amb les quals posaran punt final a la temporada d’estiu, abans d’encarar la Diada de la Festa Major de Sant Martí el pròxim mes de novembre. Els de Ca l’Ixart es posaran la camisa aquest divendres i dissabte per actuar a les festes majors de Sant Vicenç de Calders i la Móra, respectivament.

La primera, a la comarca del Baix Penedès, se celebra en un horari poc habitual per a una diada castellera, a les 10 del vespre. Jorge Herrero, cocap de colla dels Castellers d’Altafulla, assegura que plantegen la diada “per rodar castells i castellers”, i que el que portin a plaça dependrà del gruix de gent que estigui disponible. Els altafullencs estaran acompanyats pels Nens del Vendrell.

Pel que fa a la diada de la Móra, se celebrarà aquest dissabte, a les 7 de la tarda, al passeig de la platja amb els Minyons de l’Arboç, els Nois de la Torre, i els Castellers d’Altafulla. En aquest cas, el dia i l’hora poden afavorir una major presència de castellers en comparació amb la diada a Sant Vicenç. L’objectiu dels de Ca l’Ixart és “seguir la tònica de la Diada de les Cultures i la Diada d’Estiu”, sentencia Jorge Herrero.

Després de les actuacions a Sant Vicenç de Calders i la Móra, els Castellers d’Altafulla se centraran en la Diada de la Festa Major de Ferran, que tindrà lloc el pròxim dijous 15 d’agost, a les 7 de la tarda, i serà la darrera del mes d’agost.
Jorge Herrero, cocap de colla dels Castellers d'Altafulla
Jorge Herrero, cocap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla