Notícies
Foto: Reobrint Rotonda Baix Gaià
02 d'agost del 2019
Els veïns de Brises del Mar consideren que les pilones instal·lades per Foment a l’N-340 són insuficients
La plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià tornarà a realitzar aquest divendres i diumenge talls en la carretera de 7 a 8 de la tarda
La plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià, que a partir d’ara gestiona l’Associació de veïns de Brises del Mar, ha fet aquest dijous a la tarda el primer dels tres talls de carretera que havia anunciat aquesta setmana, coincidint amb l’operació sortida de l’agost, per seguir demanat la reobertura de la rotonda. La resposta de Foment a aquestes manifestacions ha estat col·locar unes pilones en la sortida direcció a Tarragona perquè els conductors no puguin canviar de sentit fent una maniobra il·legal, i sobretot, perillosa.

La mesura, però, no ha estat ben rebuda per part dels veïns de Brises del Mar, perquè consideren “que tot segueix igual”. Així ho assegura el portaveu de la plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià, Lluis López, qui també remarca que pels veïns “la inseguretat del tram és molt gran” per la quantitat de vegades que passen pel vial.

L’objectiu únic dels veïns de Brises del Mar és que Foment retiri els ‘new yersey’ i reobri la rotonda. Totes les mesures alternatives que prengui continuaran sent insuficients mentre l’accés a Torredembarra i Altafulla estigui tancat.

La plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià realitzarà aquest divendres, de 7 a 8 de la tarda, el segon tall de carretera d’aquesta setmana. L’últim serà el diumenge 4 d’agost, i després es reprendran les manifestacions cada divendres fins al 16 d’agost.
Lluis López, portaveu de la plataforma
Lluis López, portaveu de la plataforma
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla