Notícies
Foto: Anna Ventura
05 d'agost del 2019
La Cantada d'Havaneres d’Altafulla celebra la majoria d’edat amb una nit màgica al ritme de Vent Fort, Xarxa i Barcarola
La meteorologia ha permès que el públic gaudeixi amb les cançons de taverna dels grups participants i el rom cremat amb el qual ha finalitzat l’esdeveniment
El Parc de Voramar d’Altafulla ha viscut una nit màgica aquest diumenge amb la 18a Cantada d’Havaneres d’Altafulla, que ha repetit l’èxit de les edicions anteriors i ha fet les delícies del públic que any rere any gaudeix amb les cançons de taverna, enguany interpretades pels grups Vent Fort, Xarxa i Barcarola. De fet, el coordinador de la proposta, Xavier Pardina, ha reconegut als micròfons d’aquesta casa que “ha estat una de les edicions que més m’ha emocionat per tot el conjunt”.

Una vegada les condicions meteorològiques havien deixat clar que seria una nit agradable i sense sorpreses en forma de pluja o vent, els únics ingredients que faltaven eren la música de les formacions del cartell i l’acompanyament del públic. Fins i tot, el nou escenari, el Parc de Voramar, ha aportat el seu encant a la cita, si bé algunes persones han trobat a faltar la sorra i la proximitat del mar, com explica Pardina.

Xavier Pardina no té cap dubte que la Cantada d’Havaneres d’Altafulla “és una de les més importants de la costa tarragonina i de les millors que tenim a Catalunya”. Per això, i remarcant l’èxit que ha tingut l’edició d’enguany en tots els vessants, assegura que val la pena continuar treballant per mantenir-la.

En la mateixa línia es mostra el regidor de Festes a l’Ajuntament d’Altafulla, Àlex Cañas, que reconeix que es van donar tots els condicionats per viure una nit màgica en la qual “els grups participants van trobar el punt de comunió amb el públic”. La vetllada, bonica i emotiva, va ser un èxit.

Pel que fa a l’escenari de la Cantada d’Havaneres, Àlex Cañas explica que l’elecció del Parc de Voramar respon a dos factors, la reducció de la platja a causa dels temporals i a una qüestió logística. L’organització ha aprofitat el mateix escenari en el qual es va celebrar l’After Beach Rumbero el dia anterior, mentre que l’inici del Festival Internacional de Música d’Altafulla aquest dilluns n’exigeix un altre.

Com és habitual, la Cantada d’Havaneres d’Altafulla ha finalitzat amb rom cremat per a tothom, i els assistents han pogut intercanviar les seves impressions sobre els grups participants i l’escenari de la festa. La continuïtat de la proposta està més que assegurada, per la seva trajectòria, i sobretot, la bona acollida que té per part del públic.
Xavier Pardina, coordinador de la Cantada d'Havaneres
Àlex Cañas, regidor de Festes
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat