Notícies
Foto: Altafulla Bloc (Gemma Soldevila)
05 d'agost del 2019
La 3a edició de l’After Beach Rumbero reuneix 2.000 persones al Parc de Voramar
Towntobe ja pensa en l’edició del 2020 mantenint la mateixa línia de treball i la participació de “Not This Path” per seguir conscienciant la ciutadania de la conservació i el manteniment del medi ambient
La rumba ha fet vibrar el Parc de Voramar d’Altafulla aquest dissabte amb la 3a edició de l’After Beach Rumbero, una proposta que es consolida al municipi de la mà de Towntobe, l’entitat organitzadora, i que compta amb la fidelitat del seu públic.

Enguany, la proposta ha comptat amb la novetat de la participació de “Not This Path”, una entitat que té com a finalitat cuidar platges, oceans, muntanyes i espais naturals, mitjançant xerrades per conscienciar a la gent per conservar i mantenir el medi ambient que ens envolta, i diferents activitats com a recollida de residus. La participació a Altafulla ha estat d’una quinzena de persones, que malauradament, han hagut de recollir força escorrialles per la zona.

Nadia Quevedo, responsable de Towntobe, ha destacat les 2.000 persones que s’han apropat al Parc de Voramar per gaudir de la música de Fa1na (Mollerusa) i BanannaBeach (Empordà), que repetien respecte a les edicions anteriors, i Alma de Boquerón (Barri de Gràcia - Barcelona), Bemba Saoco (Barcelona) i PD Pexampler (Cambrils), que eren les novetats del cartell.

El regidor de Festes, Àlex Cañas, destaca el gran ambient que s’ha viscut al Parc de Voramar i les moltes famílies que han assistit. Pel que fa a la proposta de “Not This Path”, “ha estat una activitat productiva i interessant”, tant per la xerrada de conscienciació com per la recollida de residus, ha sentenciat.

L’èxit de la 3a edició de l’After Beach Rumbero ha acabat de consolidar la proposta al municipi, i des de l’entitat Towntobe ja tenen la mirada posada en l’edició del 2020. La línia de treball serà la mateixa, amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla i la participació de “Not This Path”, que tornarà a la vila per continuar conscienciant la ciutadania de la conservació i el manteniment del medi ambient, i la recollida de residus.
Nadia Quevedo, responsable de l'Associació Towntobe
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla