Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
05 d'agost del 2019
Els Castellers d’Altafulla segueixen rodant castells i castellers a Sant Vicenç de Calders i la Móra
Els de Ca l’Ixart pretenien portar el 3d7 al barri tarragoní però la manca de camises pròpies i de la resta de colles ho va fer inviable
Els Castellers d’Altafulla van complir amb bona nota la seva participació en la Diada de la Festa Major de Sant Vicenç de Calders i la Diada de la Festa Major de la Móra, que van tenir lloc el divendres 2 i el dissabte 3 d’agost, respectivament.

Els de Ca l’Ixart van complir amb l’objectiu de rodar castells i castellers, tot i que la manca de camises al barri tarragoní els va privar d’aixecar el 3d7 que tenien planejat inicialment. Així ho ha explicat el cocap de colla, Jorge Herrero, als micròfons d’aquesta casa. El 2d6 que tantes alegries li està donant a la colla, i el 3d6 amb agulla van ser els altres castells amb els quals van acompanyar el 3d6. En la ronda de pilars van aixecar un pilar de 4 i un pilar de 5.

Al barri tarragoní, els de Ca l’Ixart coincidirien amb els Nois de la Torre i els Minyons de l’Arboç. Els de la camisa blau-cel van portar al passeig marítim el 3d7, el 2d6 (c), el 4d6 amb agulla i un pilar de 4. Per la seva part, els del Baix Penedès van obrir a jornada amb el 3d6, i van seguir amb el 4d6 i el 3d6 amb agulla. En la ronda de pilars van aixecar dos pilars de 4.
Pel que fa a la diada de divendres a Sant Vicenç de Calders, els camisa lila van iniciar la jornada amb el 3d6 amb agulla. En la segona ronda van fer el 2d6, i en la tercera el 3d6. En la ronda de pilars van aixecar un pilar de 4.

Per la seva part, els Nens del Vendrell, van obrir la nit amb el 3d7, i després van fer el 4d7 amb agulla. En la tercera ronda van haver de desmuntar l’intent del 4d7, que acabarien duent a terme en la ronda de repeticions. Els de la capital del Baix Penedès van cloure la seva participació aixecant el vpd5.

Els Castellers d’Altafulla tornaran a la feina aquest dimarts amb l’assaig amb camisa que tindrà lloc al Càmping Trillas a partir de les 8 de la tarda. La següent i última actuació de l’agost serà la Diada de la Festa Major de Ferran, el pròxim divendres 15 a les 7 de la tarda.
Jorge Herrero, cocap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla