Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
06 d'agost del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla fa les primeres passes per a la creació de la regidoria de Treball
El Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Josep Ginesta, anima al consistori altafullenc a liderar la creació de sinergies al territori en aquesta àrea
La creació de la regidoria de Treball és un dels punts principals i més ambiciosos que l’EINA presentava en el seu programa electoral, un projecte a mitjà termini al qual s’ha dedicat des del primer dia de govern i que necessitarà molts recursos econòmics perquè sigui una realitat.

Per això, el coalcalde d’Altafulla i regidor de Treball, Jordi Molinera, va reunir-se la setmana passada amb el Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Josep Ginesta. L’objectiu era “exposar que volem ser proactius en les polítiques d’ocupació i vam informar-nos del que podíem fer”, explica Molinera en declaracions a Altafulla Ràdio.

Ginesta es va mostrar molt satisfet en veure l’interès i la voluntat del consistori altafullenc per avançar en aquesta àrea de treball, i els va “animar a liderar la creació de sinergies al territori per dissenyar les línies estratègiques a l’hora de crear polítiques d’ocupació”.

La trobada amb el Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i les pròximes reunions que l’Ajuntament d’Altafulla, de la mà del coalcalde Jordi Molinera, tindrà amb altres estaments i consistoris del territori català, han de servir per “crear l’embrió de la regidoria de Treball”.

“El projecte és a mitjà termini”, remarca Molinera. Per això, la primera condició que ha de permetre la creació de la nova regidoria és tenir una partida pressupostària en els pressupostos de l’any vinent. El coalcalde assegura que, tot i els suports de les institucions, els recursos per mantenir-la han de sortir des de l’Ajuntament.

La reunió del coalcalde Jordi Molinera amb el Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Josep Ginesta, ha estat només una de les primeres passes que haurà de fer el consistori per fer realitat un dels seus objectius més ambiciosos en el mandat 2019-2023, la creació d’una regidoria de Treball que permeti millorar aquesta àrea no només a Altafulla sinó també al territori.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat