Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
07 d'agost del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla sancionarà una veïna per abocar residus al voltant d’una illa de contenidors
El consistori espera que els vilatans s'adonin que cuidar i mantenir la bona imatge del municipi és feina de tots
L’Ajuntament d’Altafulla sancionarà a una veïna del municipi per haver abocat caixes de cartró, plàstics i altra mena de residus en l’illa dels contenidors de reforç que es va instal·lar pels dies de mercat a la zona de la Fassina d’Altafulla. La persona en qüestió ha estat identificada després que el coalcalde, Jordi Molinera, i un veí de la zona trobessin entre les deixalles uns documents amb les seves dades. En declaracions a aquesta casa, Molinera, assegura que “farem tot el possible perquè hi hagi la sanció econòmica corresponent”.

El consistori s’ha marcat com a prioritat eradicar els actes incívics com aquest, que embruten la imatge del municipi i que afecten els vilatans i vilatanes que hi conviuen, i als turistes que estiuegen o estan de pas. El coalcalde lamenta que aquestes conductes deixin sense efecte tots els recursos que destina l’Ajuntament en aquesta àrea.

Jordi Molinera remarca que l’Ajuntament perseguirà i condemnarà tots els actes incívics per part dels veïns que llencin els seus residus “on els dona la gana”. Regirar i buscar entre les deixalles documents per identificar a l’infractor no serà cap impediment si aquesta és l’única manera de trobar-los. Després serà la Policia Local la que s'encarregui de realitzar els tràmits per fer complir l’ordenança cívica.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Altafulla espera que els veïns que acostumen a deixar els seus residus al voltant de l’illa de contenidors, en comptes d’introduir-los al contenidor corresponent o si és el cas, portar-los a la deixalleria, s'adonin que mantenir i cuidar la bona imatge del municipi és feina de tots.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla