Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
07 d'agost del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla sancionarà una veïna per abocar residus al voltant d’una illa de contenidors
El consistori espera que els vilatans s'adonin que cuidar i mantenir la bona imatge del municipi és feina de tots
L’Ajuntament d’Altafulla sancionarà a una veïna del municipi per haver abocat caixes de cartró, plàstics i altra mena de residus en l’illa dels contenidors de reforç que es va instal·lar pels dies de mercat a la zona de la Fassina d’Altafulla. La persona en qüestió ha estat identificada després que el coalcalde, Jordi Molinera, i un veí de la zona trobessin entre les deixalles uns documents amb les seves dades. En declaracions a aquesta casa, Molinera, assegura que “farem tot el possible perquè hi hagi la sanció econòmica corresponent”.

El consistori s’ha marcat com a prioritat eradicar els actes incívics com aquest, que embruten la imatge del municipi i que afecten els vilatans i vilatanes que hi conviuen, i als turistes que estiuegen o estan de pas. El coalcalde lamenta que aquestes conductes deixin sense efecte tots els recursos que destina l’Ajuntament en aquesta àrea.

Jordi Molinera remarca que l’Ajuntament perseguirà i condemnarà tots els actes incívics per part dels veïns que llencin els seus residus “on els dona la gana”. Regirar i buscar entre les deixalles documents per identificar a l’infractor no serà cap impediment si aquesta és l’única manera de trobar-los. Després serà la Policia Local la que s'encarregui de realitzar els tràmits per fer complir l’ordenança cívica.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Altafulla espera que els veïns que acostumen a deixar els seus residus al voltant de l’illa de contenidors, en comptes d’introduir-los al contenidor corresponent o si és el cas, portar-los a la deixalleria, s'adonin que mantenir i cuidar la bona imatge del municipi és feina de tots.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat