Notícies
Foto: Pisos.com
07 d'agost del 2019
'Metro Homes' projecta una zona d’habitatges al camí de Ferran d'Altafulla per a l’estiu de 2021
L’empresa només iniciarà el pla de construcció si té èxit en la prevenda
El Residencial Los Tilos és l’ambiciós projecte que la constructora 'Metro Homes' pretén construir entre Altafulla i Ferran, més concretament al camí de Ferran, a l’estiu de 2021. Aquest pla contempla la construcció de 66 habitatges aparellats de dos en dos, i que estan “inspirats en la filosofia de fusió entre el disseny d’avantguarda i el bon preu”, com així destaca l’empresa en la seva descripció.

'Metro Homes' divideix el pla del projecte en diverses fases. La primera, en la que es troba actualment, és la fase de prevenda, que marcarà el futur del Residencial Los Tilos en funció de les persones que estiguin interessades en adquirir una casa. De fet, en el seu web www.metrohomes.es deixen ben clar que “només iniciem el projecte si hi ha èxit en la prevenda”.

La promoció contempla dos tipus d’habitatge, un de 125 metres quadrats per un preu de compra de 299.000 euros i un altre de 215 metres quadrats amb un cost de 319.000 euros. Tots dos tenen tres habitacions i dos banys, a més de piscina i zona comunitària. L’empresa posa a disposició del client quotes des de 986 euros al mes i un finançament del 100% fins a 40 anys.

'Metro Homes' va néixer el 1973 amb la voluntat de dedicar-se a la construcció i promoció immobiliària, oferint habitatges de qualitat a preus que corresponguin a cada situació econòmica per la qual travessi la societat. En més de 45 anys en el sector, l’empresa ha entregat 3.500 residències a tot el territori nacional.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla