Notícies
Foto: Provita
08 d'agost del 2019
La platja d’Altafulla viu un mes de juliol tranquil i pràcticament sense incidències destacables
El servei de socorrisme a càrrec de Provita només ha realitzat 151 cures provocades per picades de medusa, peixos aranya i abelles, entre altres
La temporada de platja a Altafulla ha tancat el segon mes en funcionament sense incidències destacables i amb la mateixa tranquil·litat que al juny. El responsable al municipi de l’empresa de socorrisme Provita, Pol Llàcer, explica que ha estat un juliol molt positiu i tranquil, comparat amb anys anteriors. I és que entre setmana, el nombre de banyistes oscil·la entre 1.000 i 2.000 persones, mentre que els caps de setmana té un augment significatiu i les xifres es mouen entre 3.500 i 5.000 persones.

Pel que fa als incidents, reconeix que han estat pràcticament inexistents, excepte tres trasllats en ambulància. La resta han estat petites cures, un total de 151, per picades de medusa, peixos aranya o abelles, entre altres.

De cara al mes d’agost, l’afluència de banyistes pujarà com és habitual. Afortunadament, les meduses ja no seran un problema perquè han marxat de les aigües d’Altafulla. Pol Llàcer explica que el fet que haguessin aparegut més aviat del previst també ha provocat que marxessin abans. De fet, fa dues setmanes que no realitzen cap cura per picada d’aquest tipus.

La temporada va donar el tret de sortida el passat 15 de juny i s’allargarà fins al 22 de setembre, en horari de dos quarts d’11 del matí a dos quarts de 8 de la tarda. L’empresa Provita disposa al municipi de tres socorristes i un reforç, i també es fa càrrec del servei de vigilància a la Piscina Municipal.
Pol Llàcer, socorrista responsable de Provita
Pol Llàcer, socorrista responsable de Provita
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla