Notícies
Foto: Provita
08 d'agost del 2019
La platja d’Altafulla viu un mes de juliol tranquil i pràcticament sense incidències destacables
El servei de socorrisme a càrrec de Provita només ha realitzat 151 cures provocades per picades de medusa, peixos aranya i abelles, entre altres
La temporada de platja a Altafulla ha tancat el segon mes en funcionament sense incidències destacables i amb la mateixa tranquil·litat que al juny. El responsable al municipi de l’empresa de socorrisme Provita, Pol Llàcer, explica que ha estat un juliol molt positiu i tranquil, comparat amb anys anteriors. I és que entre setmana, el nombre de banyistes oscil·la entre 1.000 i 2.000 persones, mentre que els caps de setmana té un augment significatiu i les xifres es mouen entre 3.500 i 5.000 persones.

Pel que fa als incidents, reconeix que han estat pràcticament inexistents, excepte tres trasllats en ambulància. La resta han estat petites cures, un total de 151, per picades de medusa, peixos aranya o abelles, entre altres.

De cara al mes d’agost, l’afluència de banyistes pujarà com és habitual. Afortunadament, les meduses ja no seran un problema perquè han marxat de les aigües d’Altafulla. Pol Llàcer explica que el fet que haguessin aparegut més aviat del previst també ha provocat que marxessin abans. De fet, fa dues setmanes que no realitzen cap cura per picada d’aquest tipus.

La temporada va donar el tret de sortida el passat 15 de juny i s’allargarà fins al 22 de setembre, en horari de dos quarts d’11 del matí a dos quarts de 8 de la tarda. L’empresa Provita disposa al municipi de tres socorristes i un reforç, i també es fa càrrec del servei de vigilància a la Piscina Municipal.
Pol Llàcer, socorrista responsable de Provita
Pol Llàcer, socorrista responsable de Provita
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla