Notícies
Foto: Cedida
09 d'agost del 2019
Els acordions donen pas a la música de cambra de Claudi Arimany i l’Art Symphony Ensemble al tercer concert del FIM d’Altafulla
El proper recital del certamen serà el diumenge 11 d’agost al vespre i els mateixos intèrprets ja han assegurat que serà amè i agradarà a tothom
Els acordionistes Mateja Zenzerovic i Ander Tellería han estat els protagonistes del segon concert del Festival Internacional de Música d’Altafulla aquest dijous a la nit a la plaça de l’Església. La proposta dels acordions, innovadora en el certamen, “no ha aconseguit una resposta massiva del públic”, ha reconegut la regidora de Cultura, Gemma Maymó, qui assegura, això sí, que els assistents han quedat molt contents.

Pel que fa al tercer concert, que tindrà lloc el diumenge 11 d’agost, a les 10 de la nit, amb Claudi Arimany i l’Art Symphony Ensemble, l’edil responsable de l’àrea ha explicat que la previsió d’assistència és positiva, i que de fet, ja s’han venut força entrades.

En aquest concert el públic gaudirà de l’actuació del director artístic del FIM d’Altafulla, Claudi Arimany, que tocarà l’emblemàtica flauta d’or William Haynes, de Jan-Pierre Rampal, juntament amb l’Art Symphony Ensemble.

Aquesta formació va néixer el 2014 com a iniciativa d’alguns membres de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Tots ells són músics amb una gran experiència, que han passat per les millors sales de concerts d’arreu del món. Liderats pel violinista Cristian Chivu, inicien aquest projecte a la cerca de l’excel·lència artística i l’alta qualitat en les seves interpretacions.

Entre les seves fites més destacades cal destacar la gira per Espanya que ha realitzat amb el grup 2cellos o la gira de concerts amb Claudi Arimany i el tenor Josep Carreras, així com els concerts amb el també tenor Juan Diego Florez i la soprano Ainhoa Arteta.
Claudi Arimany i l’Art Symphony Ensemble interpretaran un repertori amb el Quintet en Re Major de Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) i Anton Hoffmeister (1754-1812) i el Quintet en Re Major de Friedrich Huhlau (1786-1832). El mateix Claudi Arimany assegura que serà un concert amè i que agradarà a tothom.

Les entrades es poden comprar al web www.ajuntamentaltafulla.sacatuentrada.es a un preu de 15 euros. També es pot adquirir el paquet de quatre concerts per 49 euros o l’abonament per a tot el festival a un preu de 65 euros.
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Claudi Arimany, director artístic del Fim d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat