Notícies
Foto: Diables d'Altafulla
09 d'agost del 2019
Els Diables d’Altafulla afronten una de les cites més esperades de la temporada amb la cercavila i el correfoc de Baix a Mar
Aquest dissabte al vespre els altafullencs s’acompanyaran dels Cagarrieres i la Bèstia la Farnaca de Cambrils per encendre el barri marítim
Els petards i les espurnes seran alguns dels elements protagonistes del cap de setmana a Altafulla. El Grup de Diables d’Altafulla, petits i grans, afronten una de les cites més esperades de la temporada de foc amb la cercavila i el correfoc que realitzaran aquest dissabte a Baix a Mar.

Els Diables Petits encetaran la jornada a dos quarts de 9 del vespre, acompanyant-se dels Cagarrieres de Cambrils. La cercavila sortirà des de la zona del Pont de Mar, a la Via Augusta, i les dues colles cremaran les seves carretilles fins a la plaça Consolat de Mar.
Precisament, és en aquest punt on començarà, a dos quarts d’11 de la nit, el correfoc dels grans. Els Diables d’Altafulla, la Bèstia la Farnaca i els Cagarrieres de Cambrils aniran fins a la zona del Pont de Mar, i allà realitzaran el recorregut a la inversa per assegurar-se que no ha quedat res sense cremar.

El president de l’entitat, Marc Vidal, explica que és una jornada de foc amb més gent de l’habitual, i que les colles gaudeixen amb el gran nombre d’espectadors que s’aplega degut al turisme i la gent que estiueja a la vila.

Per tant, el Grup de Diables d’Altafulla ho té tot preparat per gaudir d’una de les cites més esperades de la temporada i en què ompliran de foc tot Baix a Mar, amb la il·lusió dels més petits i el desvergonyiment dels més grans.
Marc Vidal, president dels Diables d'Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat