Notícies
Foto: Turisme Torredembarra
12 d'agost del 2019
Un home de 85 anys mor a la platja dels Muntanyans de Torredembarra
Les maniobres de reanimació cardiopulmonar dels socorristes i els professionals del SEM van resultar infructuoses; amb aquesta ja són disset persones les que han perdut la vida a les platges catalanes aquest estiu
El passat divendres 9 d’agost va morir un banyista de 85 anys a la platja dels Muntanyans de Torredembarra. Segons apunta Baix Gaià Diari, l’home, veí de Madrid, va patir una aturada cardiorespiratòria quan estava banyant-se a l’aigua.

Els socorristes de la platja de Torredembarra van detectar un home que surava a l’aigua i el van rescatar en estat inconscient. Malauradament, els seus esforços per recuperar-lo mitjançant les tècniques de reanimació van ser infructuosos.

El 112 va rebre l’avís a dos quarts d’1 i va activar tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals del SEM també van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar, sense poder recuperar a la víctima.

En l’emergència també van intervenir dues unitats dels Mossos d’Esquadra, una unitat de la Policia Judicial, i personal de vigilància fiscal de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra.

Amb aquesta, ja són disset persones les que han perdut la vida a les platges catalanes aquest estiu. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades. Tanmateix, aconsellen fer cas de les banderes que onegen en aquestes i de les instruccions dels socorristes.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla