Notícies
Foto: Turisme Torredembarra
12 d'agost del 2019
Un home de 85 anys mor a la platja dels Muntanyans de Torredembarra
Les maniobres de reanimació cardiopulmonar dels socorristes i els professionals del SEM van resultar infructuoses; amb aquesta ja són disset persones les que han perdut la vida a les platges catalanes aquest estiu
El passat divendres 9 d’agost va morir un banyista de 85 anys a la platja dels Muntanyans de Torredembarra. Segons apunta Baix Gaià Diari, l’home, veí de Madrid, va patir una aturada cardiorespiratòria quan estava banyant-se a l’aigua.

Els socorristes de la platja de Torredembarra van detectar un home que surava a l’aigua i el van rescatar en estat inconscient. Malauradament, els seus esforços per recuperar-lo mitjançant les tècniques de reanimació van ser infructuosos.

El 112 va rebre l’avís a dos quarts d’1 i va activar tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals del SEM també van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar, sense poder recuperar a la víctima.

En l’emergència també van intervenir dues unitats dels Mossos d’Esquadra, una unitat de la Policia Judicial, i personal de vigilància fiscal de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra.

Amb aquesta, ja són disset persones les que han perdut la vida a les platges catalanes aquest estiu. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades. Tanmateix, aconsellen fer cas de les banderes que onegen en aquestes i de les instruccions dels socorristes.
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla