Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
13 d'agost del 2019
La 9a Fira de Creixell aplega més de 5.000 visitants aquest cap de setmana
Durant l’esdeveniment s’han dut a terme activitats com el mercat d’alimentació, artesania i complements, animació amb salsa, cercavila gegantera i exposicions a Cal Cabaler
Com tot bon municipi de costa, Creixell també té una constant activitat durant els mesos d’estiu en els quals la seva població i la de la resta del territori pateix un augment significatiu. Una de seves propostes més consolidades és la ‘Fira de Creixell’, que aquest cap de setmana ha celebrat la novena edició i ha aplegat més de 5.000 visitants.

La majoria d’aquestes persones han estat gent que estiueja als cinc càmpings i els dos hotels del municipi. Gent d’arreu de Catalunya i de la resta de l’estat espanyol, especialment de l’Aragó, el País Basc i Navarra, però també d’Alemanya i França.

Durant la fira s’han dut a terme diverses activitats com el mercat que engloba parades d’alimentació, artesania i complements; entreteniment amb els inflables i animació amb salsa; i la tradicional cercavila amb els Gegants de Creixell, Gilmundo i Minerva, que enguany s’ha acompanyat de la Colla Gegantera Fènix de Reus.

A més, durant els tres dies de fira ha tingut lloc l’exposició d’escultures de fusta de Chabi Aguado, l’exposició sobre Teresa Pàmies ‘Tot és en els llibres’, i una exposició de pintures de Paco Dorado i María Cuevas, a Cal Cabaler, la Casa de Cultura de Creixell.

La regidoria de Turisme a l’Ajuntament de Creixell, que encapçala Sílvia Farrero, ha valorat molt positivament tant l’assistència de persones de la ‘Fira de Creixell’ com tot el que comporta per al municipi. L’edil explica que “cada any procurem fer més coses i millor durant l’estiu per tal de consolidar-nos com a destinació familiar”, un objectiu que comparteix amb els altres municipis del Baix Gaià com és el cas d’Altafulla. ¡
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com