Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
23 d'agost del 2019
La rapsoda Joana Badia posa veu a les lletres dels participants del segon concurs de poemes de Roda de Berà
L’altafullenca també ha tingut l’oportunitat de recitar un poema propi en una edició amb més participants que l’anterior i una gran presència de joves
La rapsoda Joana Badia ha estat l’encarregada de posar la veu i l’emoció al segon concurs de poesia, que ha tingut lloc aquest dijous al vespre en el marc de la Festa Major de Sant Bartomeu de Roda de Berà. L’altafullenca ha prestat la seva veu per realitzar la lectura de poemes, en un acte presentat per la directora de Roda de Berà Ràdio, Sonia Camí.

Badia ha fet una valoració molt positiva de l’esdeveniment i ha destacat la “màgia de veure tanta gent entre el públic” i l’augment de participants respecte a la primera edició, en la qual va fer de jurat. Tanmateix, ha remarcat l’esforç dels ajuntaments per apostar per la poesia en un moment en el qual semblava que no hi havia futur per aquest gènere.

La rapsoda altafullenca també ha destacat la participació dels joves en el concurs perquè quan llegeix un poema sempre s’imagina “que està escrit per una persona gran”. És el cas de l’autor del poema que ha guanyat el primer premi, qui ha reconegut a Badia que “no pensava que el que jo escrivia fos tan bonic”. La música ha estat fonamental perquè l’esdeveniment hagi estat un èxit.

Joana Badia també ha tingut l’oportunitat de recitar un poema propi, la qual cosa no és habitual perquè amb el que gaudeix més és “interpretant els poemes que escriuen els altres”, assegura. La dramatització de la gent que ve del teatre, com és el seu cas, és clau perquè un poema es faci amè i sigui lleuger. La seva participació en la tercera edició, si és que n’hi ha, està pràcticament assegurada.
Joana Badia, rapsoda
Joana Badia, rapsoda
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat