Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
23 d'agost del 2019
La rapsoda Joana Badia posa veu a les lletres dels participants del segon concurs de poemes de Roda de Berà
L’altafullenca també ha tingut l’oportunitat de recitar un poema propi en una edició amb més participants que l’anterior i una gran presència de joves
La rapsoda Joana Badia ha estat l’encarregada de posar la veu i l’emoció al segon concurs de poesia, que ha tingut lloc aquest dijous al vespre en el marc de la Festa Major de Sant Bartomeu de Roda de Berà. L’altafullenca ha prestat la seva veu per realitzar la lectura de poemes, en un acte presentat per la directora de Roda de Berà Ràdio, Sonia Camí.

Badia ha fet una valoració molt positiva de l’esdeveniment i ha destacat la “màgia de veure tanta gent entre el públic” i l’augment de participants respecte a la primera edició, en la qual va fer de jurat. Tanmateix, ha remarcat l’esforç dels ajuntaments per apostar per la poesia en un moment en el qual semblava que no hi havia futur per aquest gènere.

La rapsoda altafullenca també ha destacat la participació dels joves en el concurs perquè quan llegeix un poema sempre s’imagina “que està escrit per una persona gran”. És el cas de l’autor del poema que ha guanyat el primer premi, qui ha reconegut a Badia que “no pensava que el que jo escrivia fos tan bonic”. La música ha estat fonamental perquè l’esdeveniment hagi estat un èxit.

Joana Badia també ha tingut l’oportunitat de recitar un poema propi, la qual cosa no és habitual perquè amb el que gaudeix més és “interpretant els poemes que escriuen els altres”, assegura. La dramatització de la gent que ve del teatre, com és el seu cas, és clau perquè un poema es faci amè i sigui lleuger. La seva participació en la tercera edició, si és que n’hi ha, està pràcticament assegurada.
Joana Badia, rapsoda
Joana Badia, rapsoda
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla