Notícies
Foto: Cap dona en l'oblit
23 d'agost del 2019
Els membres de l’ANC d’Altafulla donaran suport a Carme Forcadell en l’acte d’aquest divendres a les 19h
‘Cap dona en l’oblit’ repeteix aquesta acció el 23 de cada mes per recolzar les polítiques empresonades i exigir la seva llibertat, i també a les exiliades i encausades
Molts membres de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla participaran aquest divendres a les 7 de la tarda en un acte de suport a Carme Forcadell a la Presó de Mas d’Enric. Ho faran de forma individual, perquè el responsable de l’organització és la plataforma ‘Cap dona en l’oblit’. Aquesta és una acció que repeteixen el 23 de cada mes per mostrar el seu recolzament a les polítiques empresonades, Dolors Bassa i Carme Forcadell, i exigir-ne la seva llibertat, i també a les exiliades i encausades.

Pere Piqué, secretari de la territorial de l’ANC d’Altafulla, ha remarcat que l’entitat sempre participa en aquestes coses, ja sigui a “escala corporativa o individual”. En aquest sentit, ha reconegut la gran tasca que fan les plataformes com ‘Cap dona en l’oblit’, que està formada per persones del Baix Gaià i la contornada.

El fet que la sentència de Carme Forcadell, Dolors Bassa i els altres polítics empresonats pugui sortir en breu, té en alerta als membres de l’ANC, no només d’Altafulla sinó també de la resta de Catalunya. Quan sigui el moment, “donarem suport a tot el que faci falta”, sentencia Piqué.

D’altra banda, l’ANC d’Altafulla ja s’està preparant per al desplaçament a Barcelona per celebrar la Diada Nacional de Catalunya l’11 de setembre. Per això, el dijous 29 d’agost, organitza una xerrada sobre consum estratègic a càrrec de Carles Xavier Gómez, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, i un cinefòrum amb la projecció i col·loqui del documental ‘Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta’. Els dos actes tindran lloc al Centre d’Entitats a dos quarts de 7 de la tarda.
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat