Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
26 d'agost del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla celebra un ple extraordinari aquest dilluns 26 d’agost a les 20h
Com és habitual, serà retransmès per Altafulla Ràdio al 107.4 de la FM, al portal web, a l’aplicació per a dispositius mòbils i a la TDT
L’Ajuntament d’Altafulla ha convocat un ple extraordinari per a aquest dilluns 26 d’agost, a les 8 del vespre, a la Sala de Plens del consistori.

L’ordre del dia pretén aprovar noves modificacions de crèdit, tal i com va succeir en el ple del passat mes de juliol. També la configuració del lloc de treball del personal eventual, la modificació puntual dels articles 81 i 82 de les normes urbanístiques del POUM d’Altafulla quant a la regulació dels usos, i la suspensió potestativa de tramitacions i llicències als àmbits del SUR 2, 3 i 7 del POUM.

L’últim punt de l’ordre del dia del ple extraordinari del pròxim dilluns 26 d’agost també pretén aprovar la destrucció de sis revòlvers de la Policia Local dipositats a la Intervenció d’Armes de Valls des del març de 2019.

La sessió se celebrarà a les 8 del vespre i com és habitual, serà retransmesa per Altafulla Ràdio al dial 107.4 de la FM, al web www.altafullaradio.cat, a l’aplicació per a dispositius mòbils i a la TDT.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat