Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
26 d'agost del 2019
Una parella de lladres simulen un accident per dur a terme els seus robatoris al camí que connecta la Pobla de Montornès i Creixell
La Policia Local de Creixell demana que si algú és víctima d’aquest intent de robatori i veu l’escena, truqui ràpidament als policies municipals, els Mossos d’Esquadra o al 112
El camí que connecta la Pobla de Montornès i Creixell s’ha convertit en l’escenari perfecte perquè una parella dugui a terme els seus robatoris amb una tècnica habitual, i que al Baix Gaià suposa un nou mètode que manté els veïns de la contornada ben alerta.

El passat dilluns 19 d’agost, dos nois anaven amb el seu cotxe cap a Creixell pel camí alternatiu entre aquest municipi i la Pobla de Montornès. En apropar-se a l’entrada, van observar que hi havia una furgoneta mal aparcada, una berlingo de color gris, i un noi sense samarreta estirat a fora, mentre una noia estava a sobre d’ell simulant que l’estava socorrent.

El conductor va frenar en sec, i tant ell com el seu acompanyant tenien la voluntat de baixar del cotxe per prestar-los la seva ajuda, però una vegada es van aturar, l’home que estava estès a terra es va aixecar ràpidament per intentar obrir una de les portes del vehicle. Els nois, de seguida es van adonar de les seves intencions i van tancar-se amb el mètode de seguretat.

Tot seguit, van marxar del lloc dels fets i van avisar els seus pares, que també havien de passar pel mateix vial, perquè no caiguessin al parany. En passar per la mateixa zona, el noi tornava a estar estirat a l’asfalt, però el van esquivar i van seguir amb la seva marxa.

Segons apunta Baix Gaià Diari, diversos veïns diuen haver vist el jove sol o la parella en aquella zona, i també que el jove semblava anar sota els efectes de l’alcohol o substàncies estupefaents. La Policia Local de Creixell demana que si algú és víctima d’aquest intent de robatori i veu l’escena, truqui ràpidament als policies municipals, els Mossos d’Esquadra o al 112.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat