Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
27 d'agost del 2019
La Biblioteca Municipal d’Altafulla obrirà matí i tarda a partir del dilluns 9 de setembre
Una de les novetats d’enguany serà la inclusió dels contacontes que arriben subvencionats pel Consell Comarcal del Tarragonès
L’estiu s’acaba, i amb ell, l’estada de la Bibliomar d’Altafulla al Parc de Voramar. La festa de cloenda tindrà lloc aquest dijous 29 d’agost, moment en el qual l’activitat es traslladarà per complet a la Biblioteca Municipal. No serà fins al dilluns 9 de setembre, però, quan l’espai del carrer Vinyet obri les seves portes de manera oficial i amb un nou horari.

Durant els mesos d’estiu, la Bibliomar ha estat el punt central en el qual s’han desenvolupat totes les activitats (tallers, concerts de música, contacontes...) de dilluns a dijous en el torn de tarda. La novetat d’enguany, però, és que la Biblioteca Municipal també està oberta al matí, i l’afluència d’usuaris és molt elevada, fet que és degut al gran nombre de persones que estiuegen a la vila.

La proposta tindrà continuïtat la resta de l’any a partir del dilluns 9 de setembre. L’espai estarà obert els matins, de 10 a 1 del migdia, i a les tardes, de 4 a 8. La regidora de Cultura, Gemma Maymó, ha explicat que és una mesura pensada “per a les persones que treballen a torns i tenen temps lliure al matí”.

L’edil responsable de l’àrea i les dues responsables de la Biblioteca Municipal, la tècnica Helena Cobos i l’auxiliar, Sònia Segura, han d’estudiar les propostes i activitats que es poden oferir aquest curs, cosa que “anirem fent sobre la marxa”, ha assegurat Gemma Maymó. Tanmateix, una de les novetats serà la inclusió dels “contacontes que arriben subvencionats pel Consell Comarcal del Tarragonès (CCT)”.

Per demanar qualsevol mena d’informació sobre la Biblioteca Municipal i les seves activitats, es pot trucar al 977 65 11 76 o enviar un whatsapp al 608 58 95 30, enviar un correu a activitatsbiblioaltafulla@gmail.com o a altafullallegeix@gmail.com, o visitar la seva pàgina de Facebook, ‘Marti Magriñà’.
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat