Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
27 d'agost del 2019
L’exalcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, es posiciona com a nou Director General de Consum del Govern de les Illes Balears
Alonso va renunciar a la seva acta de regidor després de perdre les eleccions municipals el passat 26 de maig
Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla entre el 2011 i 2019, s’ha posicionat com el candidat amb més números per convertir-se en el nou Director General de Consum del Govern de les Illes Balears, com així apunta el Diari de Tarragona.

La seva arribada al Govern balear seria fruit del pacte entre socialistes i Unidas Podemos, que ha permès formar govern a Francina Armengol. La presència de Pedro Yllanes com a vicepresident del Govern, i la de Mae de la Concha com a consellera d’Agricultura, haurien afavorit la seva elecció. I és que Alonso va coincidir amb Yllanes i de la Concha durant la darrera legislatura del Congrés dels Diputats, els quals haurien dipositat la seva confiança en ell perquè assumeixi la plaça de Director General de Consum i elabori la nova llei del sector.

Cal recordar que Fèlix Alonso va retirar-se de la política municipal després d’haver perdut les eleccions del passat 26 de maig. Abans d’aquestes, ja havia anunciat que si no sortia reelegit posaria punt final a la seva etapa al capdavant d’Alternativa Altafulla. Així doncs, amb la victòria de L’EINA i la formació del nou govern en coalició amb PSC i Ara Altafulla, Alonso va lliurar la seva acta de regidor i va tornar a la seva feina com a periodista del diari Sport, una tasca que sembla que tornarà a deixar per traslladar-se a les Illes Balears i assumir el càrrec de nou Director General de Consum.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat