Notícies
Foto: Bibliomar
28 d'agost del 2019
La Bibliomar celebra la festa de cloenda aquest dijous 29 d’agost amb les germanes Miró i un berenar per a tothom
L’activitat passarà novament a la Biblioteca Municipal, que a partir del dilluns 9 de setembre obrirà al matí de 9h a 13h i a la tarda de 16h a 20h
La Bibliomar d’Altafulla tancarà les seves portes aquest dijous 29 d’agost a partir de les 6 de la tarda amb la darrera sessió de contacontes de les germanes Miró, i un berenar per a tothom que vulgui acomiadar-se de l’espai del parc de Voramar fins l’estiu vinent. El servei va començar el dilluns 1 de juliol i des d’aleshores els usuaris han gaudit d’activitats de tota mena com ara tallers manuals, jocs de rol, concurs de lectures, i fins i tot actuacions musicals.

La festa de cloenda d’aquest dijous començarà a les 6 de la tarda amb el contacontes de les germanes Miró, que explicaran la història de ‘L’ovelleta que va venir a sopar’. Pepi Miró ha fet cinc cèntims del conte, amb un llop que comença menjant ovelletes i que de cop i volta es fa vegetarià. Les germanes es repartiran la feina: una farà de llop, l’altra d’ovelleta, i la restant farà de narradora.

Les sessions de contacontes han tingut molt d’èxit aquesta temporada. Pepi Miró ha destacat el gran nombre de canalla i pares que s’han donat cita al parc de Voramar per escoltar les seves històries i les de les altres contacontes com Xusa Ortega, Imma Goril·la, i Rosalia Ciuró, responsable de l’espai.

Tot seguit, es durà a terme el berenar per a tots aquells infants, i també pels pares i familiars que han compartit el seu estiu conjuntament a la Bibliomar.

Una vegada la Bibliomar hagi tancat les seves portes, l’activitat passarà novament a la Biblioteca Municipal del carrer Vinyet, que a partir del dilluns 9 de setembre tindrà un nou horari marcat per la franja matinal de 9 a 1 del migdia, amb el qual es pretén donar servei a aquelles persones que van a torns o que tenen temps lliure al matí. L’horari de tarda seguirà sent de 4 a 8.
Pepi Miró, contacontes
Pepi Miró, contacontes
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat