Notícies
Foto: Consum Estratègic
28 d'agost del 2019
L’ANC d’Altafulla reflexionarà sobre el consum estratègic i la noviolència aquest dijous 28 d’agost
Els responsables segueixen preparant el desplaçament a Barcelona del pròxim 11 de setembre per celebrar la Diada Nacional Catalunya
El Centre d’Entitats d’Altafulla acollirà aquest dijous 28 d’agost la xerrada sobre consum estratègic i el cinèforum amb el documental ‘Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta’, que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla ha organitzat amb l’objectiu d’escalfar motors per a la Diada Nacional de Catalunya del pròxim 11 de setembre.

La jornada començarà a dos quarts de 7 de la tarda amb la xerrada sobre consum estratègic a càrrec de Carles Xavier Gómez, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, en la qual explicarà per què i com s’ha de practicar. Pere Piqué, secretari de la territorial de l’ANC d’Altafulla ha explicat que és un acte previ a l’exposició que realitzarà l’entitat l’11 de setembre a Barcelona.

Tot seguit, es procedirà a projectar el documental ‘Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta’, que ha produït l’ANC amb l’objectiu de donar eines a la ciutadania per enfocar el tema de la noviolència en algunes situacions concretes. Després de veure el documental, es farà un col·loqui per esvair els dubtes que puguin sorgir entre els assistents.

Els responsables de l’ANC d’Altafulla són optimistes de cara a omplir la sala del Centre d’Entitats on es duran a terme les dues activitats. Pere Piqué ha remarcat l’interès que han mostrat molts veïns de la vila, i que la previsió d’assistents està entre les 50 i 60 persones.

Pel que fa al desplaçament a Barcelona del pròxim 11 de setembre, l’ANC d’Altafulla segueix preparant els busos -de moment hi ha tres segurs-, les samarretes i els tiquets. “La gent s’ha engrescat” i la previsió és força positiva, ha sentenciat Piqué.
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat