Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
28 d'agost del 2019
Creixell presenta el programa de la Festa Major del Santíssim Sagrament
El diumenge 15 de setembre es durà a terme la tradicional processó pels carrers del municipi amb el guarniment dels altars a càrrec dels veïns del municipi i l’acompanyament de la Cobla de Ministrers del Benifet i la Coral Santa Rosalia
Tot i que el passat mes de juliol ja va celebrar la Festa Major de Sant Jaume, Creixell ja es prepara per celebrar la Festa Major del Santíssim Sagrament, del 8 al 21 de setembre, amb un programa farcit d’activitats que ha donat a conèixer aquest dimarts 27 d’agost.

La també coneguda com a Festa Major de la Minerva començarà el diumenge 8 de setembre amb la IV Trobada de Vehicles Clàssics, que tindrà lloc a la Rambla de la Morera a partir de les 9 del matí.

La regidoria de festes, però, ha centrat el programa en el cap de setmana següent, començant pel divendres 13 de setembre amb el Ball de Nit a càrrec del duet Shákata, a dos quarts d’11 de la nit a la plaça Major. El dissabte 14, la Casa de la Cultura ‘Cal Cabaler’ acollirà l’espectacle de titelles ‘Els tres porquets’, a càrrec de la companyia l’Invisible Titelles.

A les 7 de la tarda hi haurà la Ballada de Sardanes amb la Cobla Catània a la plaça Major, i més tard, a dos quarts de 10 de la nit, començarà el correfoc amb el Ball de Diables de Creixell i el Drac La Pigota de la Pobla de Montornès en un recorregut que sortirà des de la plaça del Mirador.

Tot seguit, a les 11, el grup Shákata tornarà a pujar a l’escenari per realitzar el Ball de Nit.
El diumenge 15, a un quart de 12 del matí, es durà a terme la tradicional processó del pa beneït amb sortida des de l’Ajuntament. En arribar a l’Església, a dos quarts de 12, es farà l’ofici solemne amb l’acompanyament de la Coral Santa Rosalia de Torredembarra. Tot seguit, començarà la processó del Santíssim Sagrament amb guarniment d’altars a càrrec dels veïns de la vila i l’acompanyament de la Cobla de Ministrers del Benifet i la Coral Santa Rosalia.

Ja a la tarda, el Casal Municipal serà l’escenari on el Cor de Capo i Solistes representarà ‘Cançó d’amor i de guerra’, una adaptació de la sarsuela catalana, a partir de dos quarts de 7.
Les festes finalitzaran el dissabte 21 de setembre amb el concert Creixell Clàssic, un homenatge a Frank Sinatra, ‘My Way Sinatra’, que tindrà lloc a les 8 de la tarda al Casal Municipal.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat