Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
29 d'agost del 2019
Torredembarra disposarà d’un Punt Lila durant la seva Festa Major
La proposta té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els joves, i en els ambients més nocturns
L’Ajuntament de Torredembarra treballa per aconseguir una Festa Major lliure d’actituds sexistes i homòfobes. Amb aquest objectiu marcat en vermell, el divendres 30 i el dissabte 31 d’agost, i el dimarts 3 de setembre, s’ubicarà un Punt Lila a la plaça del Castell.

Es tracta d’un punt d’informació d’agressions de caràcter sexista, assetjaments, tocaments sense permís, comentaris ofensius o agressions de qualsevol mena i discriminatòries, també pensant en el col·lectiu LGTBI.

La proposta té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els joves, i en els ambients més nocturns.

Les persones que treballaran al Punt Lila són experts en violència de gènere i coneixen els protocols d’actuació per a unes festes lliures de violències sexistes. Estaran degudament identificades i es coordinaran amb la Policia Local i el personal de la Regidoria de Festes.

El Punt Lila estarà obert per als usuaris la nit del 30 al 31 d’agost, des de les 12 de la nit fins a les 4 de la matinada; la nit del 31 d’agost a l’1 de setembre, des de les 12 de la nit fins a les 5 de la matinada; i la nit del 3 al 4 de setembre, des de les 12 de la nit fins a les 6 de la matinada.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat