Notícies
Foto: Ajuntament de la Pobla de Montornès
30 d'agost del 2019
L’Ajuntament de la Pobla de Montornès iniciarà un programa per gestionar i controlar colònies de gats a partir de la tardor
Aquest dijous s’ha realitzat la primera reunió de treball amb els voluntaris que pretenen formar part del projecte a la Sala de Plens del consistori
L’Ajuntament de la Pobla de Montornès es convertirà en un altre dels municipis del Baix Gaià que posarà en marxa un programa per gestionar i controlar les colònies de gats al carrer. El procés començarà a la tardor d’aquest 2019 mitjançant el sistema Captura-Esterilització-Retorn (CER), amb la col·laboració de les persones voluntàries i l’Associació PoblaGat del municipi.

Tot plegat s’ha posat en marxa aquest dijous 29 d’agost amb la primera reunió de treball que ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès. La regidora de Benestar Animal, Gemma Barceló, ha explicat el funcionament del programa a les persones que han respost a la crida que ha fet el consistori per recaptar voluntaris que puguin dur a terme aquest pla, i ho ha fet acompanyada de la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Creixell, Pili Romero, i Mercè Casanovas, responsable de l’Associació Creixell Natura.

Ambdues han compartit la seva experiència en el control de les colònies que hi ha a Creixell perquè els voluntaris i responsables tinguin coneixement del seu funcionament i els problemes que poden sorgir.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat