Notícies
Foto: Turisme Torredembarra
03 de setembre del 2019
La Fira Fora Estocs de Torredembarra se celebrarà aquest divendres i dissabte amb més d’una trentena de botigues
La proposta té com a objectiu dinamitzar el comerç de la vila, atraient nous visitants i fidelitzant els clients habituals
Més d’una trentena de comerciants de Torredembarra sortiran al carrer aquest divendres 6 i dissabte 7 de setembre per celebrar una nova edició de la Fira Fora Estocs, organitzada per la regidoria de Comerç, Indústria i Activitats del consistori, amb la col·laboració de la UCEP de Torredembarra i la Generalitat de Catalunya.

En aquesta ocasió, un total de 33 establiments de l’eix comercial del municipi oferiran descomptes i rebaixes en els seus productes i serveis. La proposta té com a objectiu dinamitzar el comerç de la vila, atraient nous visitants i fidelitzant els clients habituals, així com donar a conèixer el teixit comercial existent a Torredembarra.

Durant el divendres 6 i el dissabte 7 de setembre, els visitants podran trobar pels carrers de la vila tota mena de productes d’alimentació, degustació, bellesa i bijuteria, calçats, cotilleria i bany, descans, degustació, esports i sabates, loteria, mobles i accessoris, puericultura, perruqueria, regals i varis, roba de dona i complements, roba d’home, i roba infantil.
Social
Et recomanem
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
27 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Cursa de Tardor
1 de novembre per la xarxa de camins d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426