Notícies
Foto: Turisme Torredembarra
03 de setembre del 2019
La Fira Fora Estocs de Torredembarra se celebrarà aquest divendres i dissabte amb més d’una trentena de botigues
La proposta té com a objectiu dinamitzar el comerç de la vila, atraient nous visitants i fidelitzant els clients habituals
Més d’una trentena de comerciants de Torredembarra sortiran al carrer aquest divendres 6 i dissabte 7 de setembre per celebrar una nova edició de la Fira Fora Estocs, organitzada per la regidoria de Comerç, Indústria i Activitats del consistori, amb la col·laboració de la UCEP de Torredembarra i la Generalitat de Catalunya.

En aquesta ocasió, un total de 33 establiments de l’eix comercial del municipi oferiran descomptes i rebaixes en els seus productes i serveis. La proposta té com a objectiu dinamitzar el comerç de la vila, atraient nous visitants i fidelitzant els clients habituals, així com donar a conèixer el teixit comercial existent a Torredembarra.

Durant el divendres 6 i el dissabte 7 de setembre, els visitants podran trobar pels carrers de la vila tota mena de productes d’alimentació, degustació, bellesa i bijuteria, calçats, cotilleria i bany, descans, degustació, esports i sabates, loteria, mobles i accessoris, puericultura, perruqueria, regals i varis, roba de dona i complements, roba d’home, i roba infantil.
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla