Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
09 de setembre del 2019
Els concerts de ‘Maria Vidal Trio’ i ‘Band the cool’ posen la cirereta al pastís a la XIX Fira Gastronòmica de les Cultures
Els usuaris han tastat els diferents menjars del país i alguns d’arreu del món de les set parades participants i després han omplert la plaça de l’Església per cantar i ballar
La XIX Fira Gastronòmica de les Cultures, que ha tingut lloc aquest dissabte a la nit en el marc de la Festa Major Petita d’Altafulla, ha estat un èxit absolut. Els dos concerts a càrrec de ‘Maria Vidal Trio’ i ‘Band the cool’ han suposat l’ingredient perfecte per complementar a la tradicional proposta culinària amb diferents àpats d’arreu del món.

La regidoria de Festes a l’Ajuntament d’Altafulla tenia l’objectiu de fer “més visible la fira i que no quedés tan desangelada”, com ha explicat l’edil responsable de l’àrea, Àlex Cañas. I és que la plaça s’ha omplert de gom a gom per gaudir amb la música de la formació altafullenca, marcada per la dolça veu de Maria Vidal, i per ballar amb el grup de versions, que ha fet embogir la plaça de l’Església interpretant cançons del rock català, el pop espanyol i altres clàssics com ‘I will survive’.

Pel que fa a la Fira Gastronòmica, enguany ha comptat amb set parades i amb menjars de diferents llocs de l’estat i alguns d’arreu del món. Els usuaris han pogut degustar arròs, crema catalana, samfaina, ‘morcilla’ d’arròs, musclos amb salsa, sardines, diferents plats de pasta i pastissos de figues i galeta.

El regidor de Festes, Àlex Cañas, ha reconegut que de cara a la pròxima edició, l’objectiu serà “treballar perquè repeteixin les parades que han participat enguany”, amb el desig que més veïns de la vila s’animin a prendre part de la proposta “perquè les festes són participació i un punt social on tots col·laboren”, ha sentenciat.

L’èxit d’enguany amb la simbiosi entre la proposta gastronòmica i la proposta musical convida a pensar que l’any vinent es repetirà el mateix format. Per si no hi hagués prou, la Fira Gastronòmica de les Cultures complirà vint anys de trajectòria consecutiva i Altafulla bé ho haurà de celebrar com l’ocasió ho mereix.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat