Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
09 de setembre del 2019
‘La Petita’ es refresca amb el Súper Tobogan d’aigua
La meteorologia ha acompanyat en una jornada marcada per la calor, la qual cosa ha fet que molts participants es llancessin més d’una vegada
Una de les activitats més refrescants del primer cap de setmana de ‘La Petita’ ha estat el Súper Tobogan d’aigua de 75 metres que pràcticament ha ocupat tot el carrer Mainada aquest dissabte a la tarda. La proposta, que era una de les novetats del programa d’enguany, ha fet gaudir a petits i grans, que no han dubtat a fer cua per llançar-se més d’una vegada.

El regidor de Festes a l’Ajuntament d’Altafulla, Àlex Cañas, ha destacat l’èxit d’una activitat de caràcter familiar que s’estrenava a les festes del municipi. La resposta per part dels vilatans i vilatanes “ha estat molt bona”, ha sentenciat. Entre els participants que s’han llançat pel tobogan s’ha pogut veure a alguns regidors, i fins i tot, al coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera.

Els participants s’ho han passat d’allò més bé. La meteorologia ha acompanyat en una jornada marcada per la calor, la qual cosa ha fet que la canalla, i també molts pares i mares, tornessin a fer cua per agafar el flotador i baixar pel terra lliscant i refrescant del Súper Tobogan. En declaracions a Altafulla Ràdio, alguns d’ells han valorat molt positivament la proposta i esperen que tingui continuïtat en el futur.

La jornada també ha comptat amb un inflable per als més petits, situat davant de les antigues Escoles Teresa Manero, un punt des d’on els pares i mares han pogut observar com els seus fills baixaven pel tobogan d’aigua fins a arribar al final d’aquest, on més d’un ha xocat de ple contra l’aigua i ha mullat als altres participants que feien cua esperant el seu torn.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Participants al Súper Tobogan d'aigua
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426