Notícies
Foto: Google
10 de setembre del 2019
Altafulla Ràdio emetrà el missatge institucional del president de la Generalitat, Quim Torra, aquest dimarts a les 21.05h
El discurs farà referència al moment excepcional que viu Catalunya i a la llibertat dels polítics empresonats
El president de la Generalitat de Catalunya es dirigirà a tots els catalans i catalanes aquest dimarts 10 de setembre amb el missatge institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Altafulla Ràdio emetrà el discurs a les 21.05 de la nit gràcies a la producció de ‘La Xarxa’.

La Diada 2019, a banda de ser una celebració també serà una reivindicació i un record als polítics catalans que encara són a la presó o a l’exili per defensar els seus drets i llibertats. Per tant, s’espera que el missatge de Quim Torra vagi en aquesta línia, sobretot tenint en compte que la sentència del procés, i per tant, el futur dels polítics empresonats, es coneixerà a principis d’octubre.

Després del missatge institucional del president de la Generalitat, la plaça de Sant Jaume de Barcelona acollirà l’acte institucional que el Govern i la Generalitat realitzaran conjuntament per celebrar la Diada. L’acte, que porta per títol ‘Tornarem’, i que serà presentat pel director de cinema Lluís Danés, començarà a voltants de les 10 de la nit i farà referència al moment que viu Catalunya, commemorant efemèrides com els 80 anys del gran exili republicà o el centenari de la vaga de la Canadenca.

Catalunya celebra la Diada de l’11 de setembre en record a la fi de la Guerra de Successió el 1714, commemorant la derrota en què es van perdre les llibertats seculars.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat