Notícies
Foto: Roberto Vera
12 de setembre del 2019
El teatre per a la gent gran torna a l’octubre amb l’objectiu d’acollir nous participants en el curs 2019-20
L’objectiu d’enguany és que participi gent nova i crear un grup ben cohesionat que pugui treballar conjuntament amb el grup de Teatre +A prop
La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per Inma Morales, segueix augmentant la llista d’activitats que els avis i àvies del municipi podran gaudir aquest curs 2019-20. Després de confirmar la continuïtat del ball social en línia, ara és el torn del teatre social, que seguirà oferint el grup de Teatre social + Gran de Mans per l’Acció Solidària.

La proposta teatral es realitzarà tots els dijous, de 6 a 7 de la tarda a les antigues Escoles Teresa Manero, l’epicentre de totes les propostes per a la gent gran, com a mínim, fins que la Violeta estigui finalitzada. La primera sessió tindrà lloc el dimarts 1 d’octubre i l’objectiu d’enguany es que participi gent nova, com ha reconegut la responsable Danina Martínez, qui també ha explicat les dinàmiques que es duran a terme i que l’objectiu final és cohesionar el grup per acabar fent una obra teatral.

Els alumnes que formin part del taller de teatre també tindran l’oportunitat de fer representacions conjuntes amb el grup de teatre +A prop, com ha assegurat Danina Martínez. En els últims anys, els dos col·lectius s’han agrupat diverses vegades per actuar en el Dia Internacional de les Dones, el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, entre altres.

Per a més informació i inscripcions cal trucar a l’Ajuntament d’Altafulla al 977 65 00 08 o enviar un correu a mriambau@altafulla.altanet.org.
Danina Martínez, responsable del Taller de Teatre
Danina Martínez, responsable del Taller de Teatre
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat