Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
13 de setembre del 2019
La regidoria de Comerç i Turisme iniciarà dilluns una ronda de contactes amb responsables del sector per endegar un pla global d’accions
Fa una crida a restauradors, responsables d’allotjaments i comerciants per treballar conjuntament i de manera transversal
La regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Natalia Sanz, iniciarà aquest dilluns 16 de setembre una ronda de contactes amb restauradors, responsables d’allotjaments i comerciants amb la finalitat de recollir les opinions dels professionals del sector sobre quin comerç i model de municipi turístic volen per Altafulla, quines són les seves necessitats i mancances, i tenir-les en compte en l’elaboració d’un pla d’accions de millora encaminats en aquest sentit.

La regidora de Comerç i Turisme ha deixat clar que “volem comptar amb un pla global des de l’Ajuntament que tingui en compte les aportacions dels professionals locals que treballen el sector dia rere dia”. Natalia Sanz considera que és fonamental configurar un pla de treball transversal que inclogui “a tothom”.

Les trobades començaran aquest dilluns 16 de setembre amb responsables de bars i restaurants; seguiran dimarts 17, amb càmpings, hotels i apartaments turístics, i acabaran dimecres 18 amb els comerciants. Les reunions se celebraran a la sala de comissions de l’Ajuntament d’Altafulla a partir de les 10 del matí.

La regidora de Comerç i Turisme fa una crida a tots els responsables i representants del sector comercial i turístic perquè assisteixin en aquestes taules de treball.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat