Notícies
Foto: Gemma Soldevila
13 de setembre del 2019
Els Castellers d’Altafulla tancaran ‘La Petita’ amb una Diada Castellera que compta amb un cartell de luxe
L’Ajuntament d’Altafulla realitzarà una recepció amb els presidents o caps de colla de les tres colles participants
‘La Petita’ dirà adéu aquest dissabte 14 de setembre amb les darreres propostes del programa dissenyat per la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala Àlex Cañas. La Diada Castellera a la plaça del Pou amb els Castellers d’Altafulla, la Colla Jove Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa centrarà totes les mirades de l’últim dia a partir de les 6 de la tarda.

Els de Ca l’Ixart tenen l’objectiu de realitzar la ‘Clàssica de 7’, que enguany han assolit en la Diada de les Cultures i en la Diada de la Festa Major de la Riera de Gaià. És evident que assolir aquest objectiu dependrà del nombre de camises que la colla porti a plaça, tot i que actuant a casa i amb el cartell de luxe que hi ha, l’optimisme està justificat, com així ha reconegut el copcap de colla Jorge Herrero.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Altafulla ha repetit el sorteig per veure la diada des del balcó de la Casa de la Vila, que ja havia realitzat per a la Diada de les Cultures el passat 13 de juliol. Per tant, alguns veïns i veïnes tindran l’oportunitat de veure l’actuació des d’una posició privilegiada i acompanyats de les autoritats municipals. A més, la regidoria de Cultura realitzarà una recepció al president i el cap de colla dels Castellers d’Altafulla, la Colla Jove Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa, en un acte que tindrà lloc a l’Ajuntament.

Després de la diada i d’aquesta recepció, els Castellers d’Altafulla realitzaran una festa castellera amb el grup de versions Pop ‘N’ Roll i el Dj Carles Isse. D’aquesta manera, posaran la cirereta al pastís a la jornada i a la Festa Major Petita d’Altafulla votiva del Quadre de Sant Antoni. El cocap de colla, Jorge Herrero, ha explicat que és una manera de fer germanor amb les altres colles i tota la gent que s’acosti a la plaça del Pou.

La Diada Castellera d’aquest dissabte amb els Castellers d’Altafulla, la Colla Jove Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa serà retransmesa per Altafulla Ràdio (107.4 FM) a partir de les 6 de la tarda, tot just acabi el partit entre el CE Altafulla i l’Atlètic Valls, corresponent a la segona jornada del Grup 3 de Tercera Catalana, que tindrà lloc a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Tot plegat també es podrà seguir al web www.altafullaradio.cat, l’app per a dispositius mòbils i la TDT.
Jorge Herrero, cocap de colla dels Castellers d'Altafulla
Jorge Herrero, cocap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat