Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
09 d'octubre del 2019
El Centre d’Estudis d’Altafulla participarà en la VIII Trobada de Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca i el Priorat
L’activitat tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant
El Centre d’Estudis d’Altafulla participarà en la VIII Trobada de Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà, i el Priorat, que acollirà el proper dissabte 19 d’octubre el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant. La cita s’iniciarà a les 9 del matí, i s’allargarà fins després de dinar a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou.

Enguany, la trobada girarà entorn de les infraestructures viàries, i prendrà com a punt de partida la recerca històrica per reflexionar sobre el present i pensar en el futur. Des dels diversos centres participants s’han impulsat diferents estudis entorn aquesta temàtica que ajudaran als assistents a fer una aproximació a la situació actual.

El president del Centre d’Estudis d’Altafulla, Josep Magriñà, ha valorat la trobada com una “oportunitat” perquè s’escoltin altres veus que vagin més enllà de l’administració, i que incideixin més en les persones que viuen al territori.

El Centre d’Estudis d’Altafulla viatja arreu del territori català per participar en trobades d’aquest tipus que, segons Magriñà, són “molt profitoses, i permeten la col•laboració i l’intercanvi d’idees entre els diferents centres que hi prenen part”.

La trobada començarà amb la projecció del documental ‘Desconnectats’, de Toni Royo, Santi Valldepérez i Toni Balada; i continuarà amb la taula de presentacions de projectes dels centres d’estudis, de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i de la Coordinadora de Centres d’Estudi de Parla Catalana (CCEPC). L’activitat acabarà amb un dinar de germanor i amb una visita guiada per l’Hospitalet de l’Infant.
Josep Magriñà, president del Centre d'Estudis d'Altafulla
Josep Magriñà, president del Centre d'Estudis d'Altafulla
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla