Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 d'octubre del 2019
Protecció Civil sol·licita a l’Ajuntament d’Altafulla el trasllat del seu local al Centre d’Entitats
El col·lectiu vol tenir més visibilitat i estar més a prop de la ciutadania. Actualment, són 8 els membres que en formen part
Protecció Civil s’ha reunit amb l’Ajuntament d’Altafulla per posar damunt la taula algunes de les qüestions que preocupen les persones voluntàries que en formen part. La principal demanda de l’entitat passa pel canvi de local. Actualment, s’ubica a la planta soterrada del número 16 de l’avinguda Marquès de Tamarit, i la intenció és traslladar-lo al Centre d’Entitats.

El president de Protecció Civil al municipi, Jose Fernández, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio la necessitat de gaudir “d’una major visibilitat i estar més a prop de la ciutadania”. També ha apuntat les negociacions que estan duent a terme amb la central per tal que s’ofereixin cursos de formació a Reus.

El voluntariat treballa de la mà de la Policia Local d’Altafulla en actes multitudinaris que se celebren al municipi i que requereixen d’un suport excepcional per tal de garantir la seguretat ciutadana.

Per formar part d’aquesta xarxa de voluntariat, les persones interessades han de comunicar-ho a l’Ajuntament d’Altafulla, qui traslladarà la informació a Protecció Civil. Un cop complimentada la butlleta d’inscripció, hauran de realitzar els cursets de formació corresponents, que a hores d’ara s’impartiran a Mollet del Vallès.
Jose Fernández, president de Protecció Civil Altafulla
Jose Fernández, president de Protecció Civil Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla